2777
2789
عنوان

مهریه

147 بازدید | 21 پست

سلام واجب دونستم یک سری نکات رو برای دختر خانم‌هایی که می‌خوان ازدواج کنند توضیح بدم

اول در مورد مهریه می‌گم مهریه عند المطالبه اس یعنی تا ۱۴ سکه رو به هر طریقی که شده از مرد می‌گیرند وگرنه میره به زندان و مرد باید حتی اگر شده با اموال خودش یا فروش اموال حتماً مهریه شما رو بپردازه ولی بعد از ۱۴ تا دیگه نیاز نیست که بره زندان و قسط بندی میشه و عندالاستطاعه هست و بر اساس استطاعت مرد قسط بندی میشه اگر بعد از به اجرا گذاشتن مهریه مردی مال به اموال خودش رو به دیگران بده یا بفروشه بر اساس همان تاریخ معامله باطله چون معامله در اثر فرار از مهریه بوده 

در مورد حق طلاق  

حق طلاق یک موضوعی هستش که هم برای مرد و هم برای زن باید به صورت مساوی باشه اما اینطور نیست یعنی اگر زن بخواد طلاق بگیره باید حتماً قاضی رو با ادله خیلی محکم بتونه راضی بکنه ولی مرد به راحتی و فقط با اینکه بگه که من همسرم رو نمی‌خوام می‌تونه زن رو طلاق بده

لطفاً حق طلاق رو اگر می‌تونید بگیرید چون بعداً به نفع شما میشه چه به خاطر اینکه شوهرتون بخواد طلاق بده یا حتی اینکه به دلیل مشکل مهمی خودتون بخواین طلاق بگیرین چون اگر نداشته باشین خیلی باید پله‌های دادگاه رو بالا پایین برین

بعدی حق کار و حق مسکن و حق تحصیله شما اگر به هر دلیلی بخواین ر شهر دیگه‌ای کار بکنید یا تحصیل بکنید و بخواین به خوابگاه برین به راحتی حکم عدم تمکین براتون میاد و باید برگردین پس متوجه این موضوع باشین و این حقوق رو هم بگیرین

اگر این حقوق رو گرفتین می‌تونین مبلغ مهریه رو کاهش بدین اما مهریه رو به کل حذف نکنید لبته که به هیچ عنوان نمی‌شه کامل حذفش کرد ولی حداقل ۱۰ الی ۱۴ سکه مهریه رو در نظر داشته باشید یا اینکه خونه‌ای یا ملک و اموالی که مرد داره رو مقدارش رو به نام خودتون کنید

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

حق تصنیف اموال در ایران قانونی نیست اما به شکلی و توسط یک وکیل مجرب می‌تونید این حق رو هم بگیرید البته فقط شامل اموالی میشه که بعد از ازدواج فرد به دست میاره و شامل اموال قبل از ازدواج نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما طب سنتی کار میکنی یا وکیل مدافع ملتی ؟ 🤣 یه اسم پروفایل گذاشتی در مورد همه چی میخوای اطلاعات بد ...

مگه فردی که اسمی رو انتخاب می‌کنه یعنی اینکه داره در اون حوزه کار می‌کنه؟ 

من در همه حوزه‌ها مطالعه شخصی دارم و بله هر چیزی رو که لازم بدونم به دیگران انتقال میدم 

خواهش می‌کنم

گفتنش خیلی راحته .. نود درصد حق طلاق نمی‌دن .. و صدر صد ملک و املاک نمی‌دن ..

پس دنبال سو استفاده از زن و بعد رها کردنش هستن

تو هوا سیر می‌کنه بخدا

بده که یک سری اطلاعات رو با شما به اشتراک گذاشتم؟ بشکنه این دست که نمک نداره

گفتم شاید بعضیا ندونن

انشاالله سر راه جوانانمون چه دختر چه پسر انسان واقعی قرار بگیره تا نیازی به هیچکدام این مسائل نباشه

اطلاعات خوبی بود 

ممنون از شما🌹

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشاالله سر راه جوانانمون چه دختر چه پسر انسان واقعی قرار بگیره تا نیازی به هیچکدام این مسائل نباشها ...

خواهش میکنم ♥️ به هر حال دونستن قانون بهتر از ندونستنشه

پس دنبال سو استفاده از زن و بعد رها کردنش هستن

نه اینجوری هم نمیشه گفت عزیزم .. شوهر من نه حق طلاق داده و نه حق چیزی و ملک و املاک و نداده ولی دنبال سو استفاده از من و رها کردنم نیست  الآنم برام حق همه چیز رو قائله .. الله اکبر 

بعضی آدما بلدن همه چیو ب مسخره بگیرن.متاسفم واسه چنین آدمایی

واقعا همینطوره نمی‌دونن بعضیا زندگیاشون به خاطر ندونستن همین مسائل تباه شده