2777
2789
عنوان

کیا طرفشون پارانوئیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 162 پست
نه چون اون حتما به زنه پیام میده که فعلن وضعیت خرابه تعطیل ......من بایدصبور باشم صبح هم اشتباکردم گ ...

آره اگه بتونی صبر کنی که بهتره من خودم صبرم کمه ولی اگه بشه صبر کنی راحت تر میتونی مچش رو بگیری تا میتونی از مدرک داشته باش که جای انکاری نمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین توهم سریع به طلاق فک نکن من بیست ساله دارم میسازم

من چاره ای ندارم شوهرم بدبینه شکاکه فحش میده عربده می‌کشه دخترم از ترس فقط گوشاشو میگیره میره پشت مبل قایم میشه بچم گناه داره واقعا دیگه غیر قابل تحمله

اخه من که دست خودم نیست بقیه رو نمیدونم با نفرت درست نمیشه که باید با کمک با دوست داشتن درست بشه

مگه میشه خوب توکه میفمی مریضی به خودت فشار بیار گیر نده نه طرفتو بیچاره کنی خودخاهی وحسادت هم تو ذاتتونه شوهرم عینه توعه اه

مگه میشه خوب توکه میفمی مریضی به خودت فشار بیار گیر نده نه طرفتو بیچاره کنی خودخاهی وحسادت هم تو ذات ...

یا ابرفرض 😂😂تو شوهرمن بودی کارم تموم بود خب😂😂😂😂😂😂

👈🤷👉

سلام من خانمم پارانوئید هستش و یه دختر 5 ساله دارم خیلی نگران بچمم، چون خانمم واقعا زجر میکشه یعنی هم پارانوئیده هم وسواس تمیزی، مارو هم بیچاره کرده، شما تونستین واسه شوهرتون کاری کنین؟ چون من دیگه بریدم و دارم کارای طلاق رو انجام میدم ولی میترسم دخترم از مادرش به ارث ببره، بچه رو هم نمیشه از مادرش جدا کرد ظلمه چون من هر چقدرم مهربون و خوب باشم جای مادرشو نمیگیرم و نمیخام بچمو قاطی بکش بکش دادگاه کنم، اگه تجربه‌ ای دارین ممنون میشم راهنمایی کنید، چون خودتون با پارانوئید زندگی کردین همه جوره آدمو فلج میکنن، روانشناسا هم از پسشون برنمیان

سلام من خانمم پارانوئید هستش و یه دختر 5 ساله دارم خیلی نگران بچمم، چون خانمم واقعا زجر میکشه یعنی ه ...

من بخاطر دخترم کوتاه میام در مقابل تهمتاش، چون دعوا میشه و دخترم می‌ترسه نمیخام دخترم آسیب ببینه، و چون کوتاه میام اوضاع بدتر میشه، همه خونوادش پارانوئیدن و قبل ازدواج هم می‌دونستن و قایم کردن، عمری باشه همه کسایی که تو گرفتاری دخترم نقش داشتن همه رو از دم کتک میزنم، من داغ دل دخترم رو سر تک تکشون خالی میکنم، فعلا دوتاشون کتک اساسی خوردن، اونایی که می‌دونستن و قایم کردن هیچ بلکه گیجمم کردن همه رو سگ کش میکنم