2777
2789
عنوان

کیا طرفشون پارانوئیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 162 پست
هیچ جور نمیتونه بمن ثابت کنه که خیانت نمیکنه بیچاره ۲۴ساعته گوشیش دستمه بیرون میره ثانیه ای بهش اس و ...

یلی بدین مارو بیچاره کردین متنفرم ازتون خوب ادم باشین اه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا از روانشناسان شنیدم‌اصلا نباید باهاش ازدواج کنی چون اصلا درست نمیشن.هر شکی هم کردن نباید تلاش کنی برای  ثابت کردنش چون اینطوری باید همیشه این کارو کنی براش تا خودتو مبرا کنی از سو ظن هاش.

فیلم ملی وراه های نرفته من واقعآغیرت رو دوست دارم اینکه غیرتی شن گیربدن  ولی تاااین حد رو واق ...

منم مثل تو بودم مامانم میگفت دیونه ای گیر بده چیه ک تو دوس داری...ولی الان شوهرم یکمی حساسه فقط یکم رو پوششم خداروشکر بدبین یا پارانویید نیست یکم فقط حساسیت مذهبی داره که موهات بیرون نباشه ولی من اعصابم نمیکشه اصلا خوب نیس حساس بودن

جدی یعنی همسر شماهم نسبت محارمت همینجوریه

اره بهبعضیاشون مثلن پدرش وهمه نامحرمها شوهرخواهر برادراش و،،، و،،هرکی نامحرمباشه که شکش قطعیه

محارم هم بعضاش

ازش متنفرم تو خونه خودم نباید  تنها باشم باید بچه هام پیشم باشن

کثافت عوضی پدر سگ لعنتی حالاهم دیشب دیدم خودش خیانت کرده داغونم

امروز بهش گفتم قسم بخورالکیقسم خورد حالا میخام مچشو بگیرم

[QUOTE=170720140]فیلم ملی وراه های نرفته من واقعآغیرت رو دوست دارم اینکه غیرتی شن گیربدن  ولی تاااین حد رو واق ...[/QUOTهر زنی دوست داره شوهرش روش غیرت داشته باشه اما عزیزم این بیماریه و زندگیه آدم رو نابود می‌کنه زندگی با آدمای شکاک جهنمه واقعیه

من قبلا از روانشناسان شنیدم‌اصلا نباید باهاش ازدواج کنی چون اصلا درست نمیشن.هر شکی هم کردن نباید تلا ...

چی میگی همش قران میزاشت جلوم که قسم بخورم

منم خر میخوردم یهبار سفتگفتم دیگه قسم نمیخورم حتی اگهبمیری دیگه نگف دست روقرانبزار