2777
2789
عنوان

کلافگی و دردسر از پوشک گرفتن

152 بازدید | 22 پست

دخترم ۱۶ماهش میشه 

خیلی زوده برای از پوشک گرفتن از ۱۳ ماهگی با گریه پوشکش کردم الان دیگه اصلا پیپی رو توی پوشک نمیکنه بدش میاد گریه میکنه که بازش کنم بره دستشویی اما کنترلی روز ادرار نداره اخه خیلی کوچولوئه میگه جیش اما وقتی میگه که کارشو کرده و دیگه دیره 

دکترش هم میگه خیلی زودع اصلا از پوشک نگیرش ۲سالو۶ماه به بعد باید بگیری من نمیدونم الان باید چیکار کنم ب کمکتون نیاز دارم

این ک خوبه خودش میگع پی پی ودسشویی عالیه.ادرارم طول میکشه.حرف دکترم واس همه صدق نمیکنه

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو یه سال و۶ ماهگی گرفتم باید حواست بهش باشه و الانم دوماه میگذره البته یه هفت هشت باری جیش کرده ولی خب دیگه از پوشک راحت شدم

با مردی ازدواج کن که رژتو پاک کنه نه ریملتو...
این ک خوبه خودش میگع پی پی ودسشویی عالیه.ادرارم طول میکشه.حرف دکترم واس همه صدق نمیکنه

اطرافیانمم همین رو میگن دقیقا میگن وقتی آمادگی روحی و رانیش رو داره تو که مجبورش نمیکنی اما من نگرانم

اطرافیانمم همین رو میگن دقیقا میگن وقتی آمادگی روحی و رانیش رو داره تو که مجبورش نمیکنی اما من نگران ...

اره اما من پسرم20ماهشه نمیگه هیچکدومو.گاهی میبرمش جیش کنه دسشویی.اگه میگف با خوشحالی میبردمش

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم
من دخترمو یه سال و۶ ماهگی گرفتم باید حواست بهش باشه و الانم دوماه میگذره البته یه هفت هشت باری جیش ک ...

چ خوب پرخاشگر نشده؟

جالبه که من دخترم رو هرچند ساعت باز بزارم جیش نمیکنه و میره تو دسشویی اخه دسشویی توی خونس اما خب بچه هست میگم یوقت اذیت میشه

اذیتش نکن سنش خیلی کمه  معلومه که همکاری نمیکنه

اصلا دوس ندارم الان بگیرمش چون الان خودمم حال ندارم هر ببرم بیارمش میخام بزرگتر بشه درک کنه اما مشکل من با خودشه ک میخاد حتما تو دسشویی جیش کنه چند باری قبلتر شده که باهم رفتیم بعد من براش دست زده بودم با جیشش بای بای کردیم و .... حالا جیش که داره نمیکنه گرررریه که میگه جیش باید بره خونش(دسشویی)

اطرافیانمم همین رو میگن دقیقا میگن وقتی آمادگی روحی و رانیش رو داره تو که مجبورش نمیکنی اما من نگران ...

حتی اگه آمادگی داشته باشه زیر ۲سال بگیری استرسی بار میاد ممکنه بعدا شب ادراری بگیره 

اره اما من پسرم20ماهشه نمیگه هیچکدومو.گاهی میبرمش جیش کنه دسشویی.اگه میگف با خوشحالی میبردمش

کامنت بالا رو بخون من تو شرایط عکس شمام 

ولی واقعا باید یه فکری براش بکنم هم اون هم من داریم اذیت میشیم

حتی اگه آمادگی داشته باشه زیر ۲سال بگیری استرسی بار میاد ممکنه بعدا شب ادراری بگیره 

دقیقا دقیقا

حالا میخام بهش حالی کنم میتونه توی پوشک جیش کنه اما کوچولوئه گریه میکنه که نه جای جیش توی خونه ی جیشه🤦🏻‍♀️ اون قانع نمیشه منم نمیتونم اینقد زود برش دارم از پوشک بنظرم مسئولیت بزرگیه برای یه نی نی که خودش رو کنترل کنه