2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چطور میگن بعضی مردا میگن ما طلاق نمیدیم تا زنم بگه مهریه رو میبخشم

اون گرو کشیه دیگه ، یعنی خانمه میخواد طلاق بگیره و چون حق طلاق با مرد هست میگه طلاقت نمیدم تا مهریه رو ببخشی 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
پس چطور میگن بعضی مردا میگن ما طلاق نمیدیم تا زنم بگه مهریه رو میبخشم

عزیزم مرده میگه طلاق نمیدم و چون حق طلاق با مرده زن نمیتونه طلاق بگیره ولی اکه زن حتما قصد طلاق داره میتونه با مرد توافق کنه که من مهریه رو میبخشم تو هم قبول کن که طلاق بدی و اینطوری مردا از زیر مهریه قصر در میرن واسه همینم همیشه مردا فوری میگن ما زنمونو میخوایم و راضی به طلاق نیستیم 

هر چیزی که مارو نکشه قوی ترمون میکنه
عزیزم مرده میگه طلاق نمیدم و چون حق طلاق با مرده زن نمیتونه طلاق بگیره ولی اکه زن حتما قصد طلاق داره ...

برادر شوهرم همین کارو کرد میگفت طلاقت نمیدم البته اون مهریه هم میداد اما دیگه آخرش زنش خسته شد گفت مهریم میبخشم

الان دوستم شوهرش نه طلاق میده نه مهریشو چطوریه پس؟! 

ایرانه دیگه عزیزم...

مردام دیگه یاد گرفتن چجوری خودشونو ب موش مردگی بزنن زیر دست دادگاه و قاضی 

میگن نداریم نمیتونیم ووو

تا یه قرون ندن 

وااااا🙁