2777
2789

گفته بود قبلا یه نفرو بهش معرفی کردن بره خواستگاریش اینم میره ولی بابای دختره قبول نمیکنه ولی چون این دوتا باهم چتو تماس تلفنی داشتن بهم علاقه مند شدن و دیگ درنهایتم ک بابای دختره قبول نمیکنه ب قول خودش به سختی از هم جدا میشن، تازع بعد این حرفش ازینا هم گزاشت«😔😔😔»

حالا هم این عکسو گزاشته پروفایلش هرچی میگم مخاطبت کیه میگه مخاطب من فقط شمایی تو یه کانال دیدم خوشم اومد گزاشتم چیکارش کنممم میتونه همینطوری خوشش اومده باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر😕

رک بهت بگم اگر عشق واقعی باشه هیچ وقت فراموش نمیشه تاکید میکنم اگر وقعی باشه😕

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

چه گرفتاری شدیم از دست این پسرا،من ک ته خطم هعیی،سخت نگیر زیاد،باعث میشه شکاک شین به هم

سایه ات،از سرما،کم نشود حضرت یار😍🧿عاشق آقامونم،برای خونه دارشدنمون صلوات میفرستی؟اللهم صلی علی محمد و آل محمد،.                             به امید خریدن خونه تا پایان تیکر،که میشه اولین سالگرد ازدواجمون