2777
2789

سوپ جو

آش جو

مایعات زیاد

شیر

سیرابی 

قطره شیر افزا

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دلایلی ک بچه دار نمیشم اینه ک از شیر دادن خوشم نمیاد 😑

دوست عزیز اگه دیدی شیرت به بچه وزن نمیده و دکتر هم رفتی و جواب نگرفت لطفا شیر خشک بدین 🙏🏻

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
یکی از دلایلی ک بچه دار نمیشم اینه ک از شیر دادن خوشم نمیاد 😑 دوست عزیز اگه دیدی شیرت به بچه وزن ن ...

اشتباه میکنی اینقدر کیف میده . کنارش شیرخشک میدم ولی دوست دارم کلا شیر خودمو فقط بخوره

اشتباه میکنی اینقدر کیف میده . کنارش شیرخشک میدم ولی دوست دارم کلا شیر خودمو فقط بخوره

وااای متنفرم از بچه شی دادن 😑 احتمالا پنج شیش سال دیگه از پرورشگاه میگیریم 😉

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅
وقتی امتحان نکردی چجوری متنفری

خب این فقط یکی از دلیلاشه ...من ن وقتشو دارم ن حوصلشو نه بلدم و همینکه چندشم میشه و مسئولیت داره ...بعدشم معتقدم بچه جلوی پیشرفت رو میگیره 

خب این فقط یکی از دلیلاشه ...من ن وقتشو دارم ن حوصلشو نه بلدم و همینکه چندشم میشه و مسئولیت داره ... ...

همه حرفات نظر شخصیته بمن ربطی نداره ولی وقتی چندشت میشه از پرورشگاهم نگیر گناه دارن

همه حرفات نظر شخصیته بمن ربطی نداره ولی وقتی چندشت میشه از پرورشگاهم نگیر گناه دارن

ن عزیزم 😂 از زایمان کردن و بچه شیر دادن و پوشک عوض کردن خوشم نمیآد ولی خب فکر کنم سه چهار ساله بگیریم 😉

بعدشم ی خانومی هست مستخدممونه ایشون کمک میکنن 👌🏻