سحر۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3321 عنوان افزایش شیر مادر 159 بازدید | 16 پست برای افزایش شیر چه برنامه غذایی پیشنهاد میدید؟ 1399/10/10 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_موچولو عضویت: 1399/03/18 تعداد پست: 7848 الان من بگم قطره گل سرخ یه نفر میاد میگه اون مال مرداس😒
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 سوپ جوآش جومایعات زیادشیرسیرابی قطره شیر افزا ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
سحر۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3321 دخترم دیگه شیر مادر نمیخوره شیرخشکی شده خیلی ناراحتم. چرا اخه؟
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2707 گزنه. شیره خرما. آب برنج دم کرده .رازیانه .لوبیا عدس.آب گوشت.آب کله پاچه.شیر محلی.شنبلیله
۸۹۸۹۸۹۸۹ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 2707 چرا اخه؟ نمیدونم ی مدت هردوشو میخورد بعد فقط شیر خشک خورد و شیر من اصلا نگرفت
marzi70 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 2079 یکی از دلایلی ک بچه دار نمیشم اینه ک از شیر دادن خوشم نمیاد 😑دوست عزیز اگه دیدی شیرت به بچه وزن نمیده و دکتر هم رفتی و جواب نگرفت لطفا شیر خشک بدین 🙏🏻 احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥ مین را ایذییت نیکینید🦖😅
سحر۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3321 یکی از دلایلی ک بچه دار نمیشم اینه ک از شیر دادن خوشم نمیاد 😑 دوست عزیز اگه دیدی شیرت به بچه وزن ن ... اشتباه میکنی اینقدر کیف میده . کنارش شیرخشک میدم ولی دوست دارم کلا شیر خودمو فقط بخوره
marzi70 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 2079 اشتباه میکنی اینقدر کیف میده . کنارش شیرخشک میدم ولی دوست دارم کلا شیر خودمو فقط بخوره وااای متنفرم از بچه شی دادن 😑 احتمالا پنج شیش سال دیگه از پرورشگاه میگیریم 😉 احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥ مین را ایذییت نیکینید🦖😅
سحر۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3321 وااای متنفرم از بچه شی دادن 😑 احتمالا پنج شیش سال دیگه از پرورشگاه میگیریم 😉 وقتی امتحان نکردی چجوری متنفری
marzi70 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 2079 وقتی امتحان نکردی چجوری متنفری خب این فقط یکی از دلیلاشه ...من ن وقتشو دارم ن حوصلشو نه بلدم و همینکه چندشم میشه و مسئولیت داره ...بعدشم معتقدم بچه جلوی پیشرفت رو میگیره احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥ مین را ایذییت نیکینید🦖😅
سحر۱۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 3321 خب این فقط یکی از دلیلاشه ...من ن وقتشو دارم ن حوصلشو نه بلدم و همینکه چندشم میشه و مسئولیت داره ... ... همه حرفات نظر شخصیته بمن ربطی نداره ولی وقتی چندشت میشه از پرورشگاهم نگیر گناه دارن
marzi70 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 2079 همه حرفات نظر شخصیته بمن ربطی نداره ولی وقتی چندشت میشه از پرورشگاهم نگیر گناه دارن ن عزیزم 😂 از زایمان کردن و بچه شیر دادن و پوشک عوض کردن خوشم نمیآد ولی خب فکر کنم سه چهار ساله بگیریم 😉بعدشم ی خانومی هست مستخدممونه ایشون کمک میکنن 👌🏻 احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥ مین را ایذییت نیکینید🦖😅