2777
2789
ن عزیزم 😂 از زایمان کردن و بچه شیر دادن و پوشک عوض کردن خوشم نمیآد ولی خب فکر کنم سه چهار ساله بگیر ...

فقط دلیل حضورت در تاپیک راههای افزایش شیر نمیفهمم . بچم پرستار بگیر عوض میکنه نگه میداره . اینقدرم وقتت با ارزشه واس چی نی نی سایت پلاسی . خدا شفات بده

فقط دلیل حضورت در تاپیک راههای افزایش شیر نمیفهمم . بچم پرستار بگیر عوض میکنه نگه میداره . اینقدرم و ...

مگه من ب شما بی احترامی کردم که شما اینجوری حرف میزنید ؟ دوست عزیز من بخاطر بیماری مجبورم خونه بمونم ...وگرنه من ژورنالیست هستم ...بهدشم من ب شما گفتم اگه فرزندتون از شیر خودتون وزن نمیگیرن شیر خشک بدین ...اینجا ما باید نظر بدیم درسته ؟ 😶😐

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان