هپوووووو مدیر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 283 عنوان زخم معده | مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 32 پست برا درمان زخم معده چه کنم 1399/10/09 | 22:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
momojan عضویت: 1399/06/23 تعداد پست: 5333 اولین کارحتما بایدآندوسکوپی بده خدایی نکرده اینایی گفتی کم چیزی نیست کاردستش میده دقیقا یه اندوسکوپی کنه بعدش درمان
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7869 دوست عزیز . برو عطاری کمی بارهنگ بگیر . شبیه خاکشیره منتها تیره ست . هر شب یک قاشق مرب ... ممنون عزیزم ذخیره کردم حتماامتحان میکنم 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7869 چه قرصی؟ بنطرم طب سنتی خوبه همه دکترای گوارس امپرازول میدن کلیدینیوم و لانسوپرازولاره یه سرمیرم قم گفتن یکی هست طب سنتی انجام میده وعالیه 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
melina2007 عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 9553 کلیدینیوم و لانسوپرازول اره یه سرمیرم قم گفتن یکی هست طب سنتی انجام میده وعالیه ادرسش کجا هست قم؟
هپوووووو مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 283 اصلاغذای خورشتی نخور تلیت نخوره سبزی خان نخوره ترشی جات و تندی ممنوع ای خدا با غذاش فلفل شمشیری میخوره سبزی و تزشی و لیمو سر سفره نباشه غذا نمیخوره براش دعا کنید
seefidbarfi عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17726 ای خدا با غذاش فلفل شمشیری میخوره سبزی و تزشی و لیمو سر سفره نباشه غذا نمیخوره براش دعا کنید منم همینطورم ولی ی روزی بود ک از سوزش معده میترسیدم حتیداب بخورم سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7869 ادرسش کجا هست قم؟ فکرکنم یه چیزی شبیه بوعلی سرچ کنی میادبالا 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
حلماااااااااااا عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 756 منم همینطورم ولی ی روزی بود ک از سوزش معده میترسیدم حتیداب بخورم عزیزم شما سوزش معده داشتید؟چه مدت بیماریتون طول کشید؟و چه دارویی مصرف کردید تا خوب شدید؟من یکساله سوزش شدید دارم و با دارو هم خوب نشده او خداوند ناممکن هاست ...در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی ...
seefidbarfi عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17726 عزیزم شما سوزش معده داشتید؟چه مدت بیماریتون طول کشید؟و چه دارویی مصرف کردید تا خوب شدید؟من یکساله سو ... باعایت تغذیه و دارو سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
seefidbarfi عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17726 چقدر کشید خوب شین دارو چی میخوردین اینجوری نیست ک کامل ادم خوب بشه تازمانی ک رعایت میکنی خوبه ی موقه های باز میاد سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
mahdi_ebr عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 322 اینجوری نیست ک کامل ادم خوب بشه تازمانی ک رعایت میکنی خوبه ی موقه های باز میاد ای بابا چی بگم شما چیکار کردین برای بهتر شدن حالتون میشع تجربتون اختیار منم بزارین س ماهه اینطورم اسید دارم و هرچی میخورم میاد بالا غذا باز برمیگرده پاین
seefidbarfi عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17726 ای بابا چی بگم شما چیکار کردین برای بهتر شدن حالتون میشع تجربتون اختیار منم بزارین س ماهه این ... ی مدت صبا امپرازول بخور قبل غذاغذاهاتم ابکی اصلا نخور مث اب خورش انواع اش یااملتغذا سفتو خشک بخور مثلا من مرغ سرخ میکردم بابرنج ساده ..ی مدت رعایت کنی خوب میشیچیزای اسیدی مث گوجه پرتغال اینام نخور سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
mahdi_ebr عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 322 ی مدت صبا امپرازول بخور قبل غذا غذاهاتم ابکی اصلا نخور مث اب خورش انواع اش یااملت غذا سفتو ... ممنونم اینارو خییلی رعایت میکنم دو س ماهه
seefidbarfi عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 17726 ممنونم اینارو خییلی رعایت میکنم دو س ماهه امپرازول حتمابخورهروقتم باز حس کردی اسیدمعدت زیاده ی فاموتدین بخور..دارد حتمابایدبخوری سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚