2777
2789
عنوان

شده مامان تون بهتون بگه ای کاش میمردی به دنیا نمی یومدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 46 پست

نه میگه کاش موقع زایمان من میمردم تو رو به دنیا نمیوردم😂ببین چقد مامان احساسی دارم من

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از وقتی که واسه کرونا قرنطینه و ایناست افسرده شده بهم زیاد چیز گفته

قبلشم میگفتا

ولی الان بنده خدا خیلی افسرده شده

وسواس فکری عملی هم داره دیگه...

واقعا ناراحتم که نمی تونم کاری بکنم برای حالش

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹

تو تلفن به دوستش گفت  بچه آوردن من اشتباه ترین کار دنیا بود 😐 این همه عمرمو گداشتم پای این یدونه نه ادب داره نه احترام حالیشه نه بزرگ میشه 🥴🥴

یه بارم گفت من آرزومه بمیرم از دست تو راحت شم

یه بار دیگم گفت تورو خدا میرم سرکار به من زنگ نزن بذار اونجا نفس بکشم 😒😒

من ی بار مامانم گفت تو ناخواسته به دنیا اومدی ولی اگه نبودی دق میکردم با اینکه حرف بدی نبود من یادش ...

مامان من الکی میگه ناخواسته نبودی 🥴😁

بعد با خواهرم ۱۱ ماه اختلاف دارم  😒😒

اخه کی با بچه دوماهه باردار میشه اونم به میل خودش ؟! 

تازه فهمیدم افسردگیشم به خاطر من بوده 😂😂 ا همون موقع مونده روش ، انقدر شوک شده !