دوسال پیش یه ازمون ازمایشی واسه کنکور خراب کردم گفت ای کاش لحظه ی به دنیا اومدنت تیکه تیکه میشدم به دنیا نمی یومدی دو روز دیگه تولدمه من هر موقع یاد این حرفش میوفتم اشکم سرازیر میشه به همکلاسیام حسودیم میشه که چقدر خانوائه شون دوستشون دارن تولد میگیرن براشون اینم بگم من همون سال دانشگاه علوم پزشکی مشهد قبول شدم دولتی نه ازاد گفتار درمانی می خوام بگم چه الان چه موقع کنکور فشاری بهشون نیوردم نه کلاسی نه مشاوره ای..........خیلی افسرده ام همش خودمو با همکلاسیام مقایسه میکنم چقدر خانوادشون دوستشون دارن ولی من....
کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑 نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑 نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
مامان من الکی میگه ناخواسته نبودی 🥴😁 بعد با خواهرم ۱۱ ماه اختلاف دارم 😒😒 اخه کی با بچه د ...
آخیییی عزیزم زنده باشه
من مامانم حرررف نداره خیلی ماهه هیچ وقت از بچگی یادم نمیاد منو زده باشه یا محدودم کنه هر چی بخوام برام تهیه میکنه ولی این حرفی ک زد یادم نمیره شاید زیادی لوسم خخخ توقع ندارم از کسایی دوسشون دارم چیزی بشنوم
[QUOTE=170511540]مامان من بدتر از اینا رو بهم گفت ،منم تا الان یادم نمیره حرفاشو ،حالا ک ازدواج.کردم.و دختر دارم ،دو ...[/QUOTنفرینش ب من همیشه میگفت کی ازدواج میکنی تا یه بچه تکه گوشت بی استخون بهت بده خدا ،الان دخترم خدارو شکر سالم سالمه دخترم فروردین یه سالش میشه تاحالا نبردمش خونه بابا بزرگش ،فقط عکساشو میفرستم برا داداشم اونا میبینن داغ دلمو تازه کردی ،اسی جون