2777
2789
عنوان

شده مامان تون بهتون بگه ای کاش میمردی به دنیا نمی یومدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 46 پست
اینکه نفرین نییت عزیزم😬 دعای خیره

با خصوصیات مزخرف من نفرینع بیشتر😓

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز قبل عروسیم داشتم لباسامو جمع میکردم گفت خدارو شکر فردا عروسی میکنی میری زندگی ما بهتر میشه 😐😐😐😐فک کن فرداش عروسیم بود.

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
وقتی خانوادت بهت محبت نمیکنن غریبه میاد بکنه

عزیزم

تو خودت که می دونی که کی هستی و چی هستی

به خودت ببال و برای پرورش یافتنت تلاش کن

هر کسی حتی مادر آدم هم چیز های زیادی میگن

ولی یه خورده فکر کن اگه از نظر روانی آدم سالمی بود اینو میگفت؟

تو لیاقتت بیش تر از ایناس که دنبال محبت غریبه باشی

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹
اینطور نگو جانم Love yourself💖

فدات مهربون❤

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
مامان من الکی میگه ناخواسته نبودی 🥴😁 بعد با خواهرم ۱۱ ماه اختلاف دارم  😒😒 اخه کی با بچه د ...

آخیییی عزیزم زنده باشه 

من مامانم حرررف نداره خیلی ماهه هیچ وقت از بچگی یادم نمیاد منو زده باشه یا محدودم کنه هر چی بخوام برام تهیه میکنه ولی این حرفی ک زد یادم نمیره شاید زیادی لوسم خخخ توقع ندارم از کسایی دوسشون دارم چیزی بشنوم 

مامان من بدتر از اینا رو بهم گفت ،منم تا الان یادم نمیره حرفاشو ،حالا ک ازدواج.کردم.و دختر دارم ،دو ساله ک نرفتم خونه بابام ،دوس ندارم برمدحرفاشون زنده میشه برام ،حالا ک خودم مادر شدمه اصلا هیچ وقتی از اینحرفا یا نفرینا ب دخترم نمیگم اصلا دلم نمیاد حتی اگ عصبی بودم

چقدرم تو ایران میشه مستقل شد نه شرایط اقتصادی نه فرهنگی

سخت هست

ولی تا حدودی شدنیه

اگه نفس می کشی یعنی هنوز زنده ای.  اگه لبخند می زنی یعنی داری زندگی می کنی.😉ولی اگه لبخند به لب دیگرون میاری تبریک میگم، تو انسانی😍🤩🌹
چرا همچین مادری باید نصیب من بشه

توی این طبیعت وحشی، دنیای ما

هیچ عدالتی وجود نداره

پس دنبال عدالت نباش

عدالتو خلق کن

[QUOTE=170511540]مامان من بدتر از اینا رو بهم گفت ،منم تا الان یادم نمیره حرفاشو ،حالا ک ازدواج.کردم.و دختر دارم ،دو ...[/QUOTنفرینش ب من همیشه میگفت کی ازدواج میکنی تا یه بچه تکه گوشت بی استخون بهت بده خدا ،الان دخترم خدارو شکر سالم سالمه دخترم فروردین یه سالش میشه تاحالا نبردمش خونه بابا بزرگش ،فقط عکساشو میفرستم برا داداشم اونا میبینن داغ دلمو تازه کردی ،اسی جون