2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه مردها راجع به مسائل خصوصی زنشون با هم حرف بزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 84 پست
میگم زنگ زد اطلاع داد به همسر من!  میگم این عادیه؟

اره دیگه .این عادیخ

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مشکلی نداره🙃 خب خاسته جنسیت بچه رو بگه

نمیدونم آخه رفیق نیستنا

همکارن

من خیلی تعجب کردم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میگم زنگ زد اطلاع داد به همسر من!  میگم این عادیه؟

اره عادیه میخاسته خبر بده که جنسیت بچه چیه دیگه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اره عادیه میخاسته خبر بده که جنسیت بچه چیه دیگه

خب آخه به ما چه؟ 😕

نمیدونم بنظرم مسخره بود کارش

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب آخه به ما چه؟ 😕 نمیدونم بنظرم مسخره بود کارش

نمیدونم والا😊

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سفیده وفلانه؟!!!

خصوصیات دیگمو گفته بود از لحاظ ظاهری

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
خب شاید همسرت پرسیده بوده ازش مگه همکارش خانومه؟

نه عزیزم آقاست

نه بابا خونه بودیم یهو گوشیش زنگ خورد داشت صحبت میکرد گفت عه به سلامتی باشه و اینا

بعد قطع کرد گفتم چی شده گفت میگه امروز رفتیم سونو بچم دختر بوده! 

اگر رفیق بودن که مشکلی نداشت مشکل اینه رفیق نیستن اصلا فقط همکارن

وای شوهرت زنده گذاشتش؟

نمیدونم دیگه .با من دعوا کرد چه برسه با اون .البته اونا خانواده خیلی خیلی بازی هستن و غرضی نداشته .کلا راحتن .اینو به شوهرم گفتم .خدا کنه که باورش شده باشه

بد گفتی بهش اینکه دوستاش میگن ربطی ب شوهرت نداره مال منم رفقاش میگن ولی خودش چیزی نمیگه

به نظر منم شوهرم آدمی نیست که چیزی به دوستاش بگه، چون در کل تو همه چیز آدم محافظه کاریه، هر حرفی رو جلوی همه نمیزنه، نمیزاره کسی تو زندگیمون سرک بکشه یا دخالتی کنه، بخاطر همین تعجب کردم خیلی که همچین آدمی چطور نشسته پای حرف دوستاش 

مرد بود یا زن؟

مرد دیگه