2777
2789
عنوان

به نظرتون طبیعیه مردها راجع به مسائل خصوصی زنشون با هم حرف بزنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد گفتی بهش اینکه دوستاش میگن ربطی ب شوهرت نداره مال منم رفقاش میگن ولی خودش چیزی نمیگه

شوهرمنم نمیگه اصلا.ی دفعه بایکی از دوستاش رفته بودیم مسافرت زن دوستش میخواست سوتین بخره همه باهم رفتیم خریدیم من میخواستم بخرم شوهرم نزاشت اونارو پیچوند خودمون رفتیم خریدیم .گفت دوستم بی غیرته میزاره من سایز زنشو بدونم

تو کارت عروسی مگه اسمت و نزدی؟

نه چون هنو عقدم😁

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
همکار همسر منم زنگ زده بهش گفته امروز سونو بودیم بچه ام دختره طبیعیه بچه ها؟  من به همسرم گفت ...

اینکه مشکلی نداره🙃

خب خاسته جنسیت بچه رو بگه

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

اه چه بی غیرتن حالم بد شد

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم
والا فر خوردم😬

ببین یه کاری کن... یه بسته نوار بگیر بده شوهرت ببره سرکار بده همکاراش همگی باهم بذارن استفاده کنن حالا که اینقدر علاقه دارن😂👎

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀
واقعا طبیعیه درمورد پد وکاپ اینجورچیزا صحبت کنن .خانوما هم انقدرراحت حرف نمیرنن 

ببین من شخصا نظرمو گفتم بعضی از خیلی خانوما راحتن

ولی رعایت حریم خصوصی هم خیلی مهمه ، اما همه مثل هم نیستن

در مسیر... 🌱

حالم بد شد اسی خاله زنکه شوهرت 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
😐😐😐😐😐وا خب بچش دختر دیگه مگه چیع 😐

میگم زنگ زد اطلاع داد به همسر من! 

میگم این عادیه؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔