2777
2789
عنوان

اطلاعات در مورد بارداري

122 بازدید | 15 پست

بچه ها تو سايتا در مورد تخمك گذاري نوشته يك روز در ماه اتفاق ميفته و تخمك ٢٤ ساعت زنده س، اگه اينطوريه پس چرا ميگن اگه رابطت نزديك تخمك گذاري باشه پسر ميشه اگه ازش گذشته باشه دختر ميشه 🙄 اگه فقط ٢٤ ساعت زنده باشه كه بقيه روزا يعني كشك، كسي اطلاعات داره؟

https://chat.whatsapp.com/EcGuL0RYuNL9QVyTnRcMEdلینک گروه خانومای خوشگل نی نی سایتی تو واتساپ قدمتو ...

هر چقدر ميزنم روش ميگه نميتونه وارد شه بعدا امتحان كن، بايد با فيلترشكن وارد شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا توجه به اين چيزا نكردم و دقيقا يك روز قبل از پريودى كه از نظر پزشكى تخمكى وجود نداره باردار ...

واقعااا 😃 من تخمك گذاريم ميشد يكشنبه بعد مهمون داشتم نتونستم انجام بدم دو روزه نشستم دارم گريه ميكنم ميگم اينماه و از دست دادم، يعني الانم ميشه كه سه روزه ازش گذشته؟

واقعااا 😃 من تخمك گذاريم ميشد يكشنبه بعد مهمون داشتم نتونستم انجام بدم دو روزه نشستم دارم گريه ميكن ...

ديوونه اى با اين وضع استرس حتى اگر تخمكى هم باشه بازم باردار نمبشى...خودتو بزن به بيخيالى هروقت ميل داشتيد اقدام كنيد من حتى يك شب در ميون هم رعايت نميكردم هروقت دوست داشتم اقدام ميكردم يكبار هفته اى يه اقدام يكبارم دو شب پشت هم...

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من خودم قبول ندارم واقعا دختر پسر شدن دسته خداست

مشكلم دختر پسريش نيست فقط دلم بچه ميخواد، آخه دو روزه از روزه تخمك گذاريم گذشته بعد يكي بهم گفت ديگه اينماه تموم شد فقط ٢٤ ساعت وقت داشتي

خوب اقدام کن شاید گرفت

نگرفتم ایشالا ماه بعد حواست باشه

بعد از ۹ روز از روز اول پریت‌هر شب برو اقدام

منم میخواستم این ماه اقدام کنم تخمک نداشتم دارم قرص میخورم ماه بعد

ديوونه اى با اين وضع استرس حتى اگر تخمكى هم باشه بازم باردار نمبشى...خودتو بزن به بيخيالى هروقت ميل ...

آره راست ميگي اينهمه استرس و اذيتي كه من خودمو كردم ميخواست بگيرم نميشد، از امشب تلاش ميكنم ايشالا خدام كمكم كنه، ميدوني چون سقط داشتم الان دوباره ميخوام اقدام كنم يكم هيجان زده م

آره راست ميگي اينهمه استرس و اذيتي كه من خودمو كردم ميخواست بگيرم نميشد، از امشب تلاش ميكنم ايشالا خ ...

خونسردى خودتو حفظ كن ريلكس باش دليل سقطت چى بود

خوب اقدام کن شاید گرفت نگرفتم ایشالا ماه بعد حواست باشه بعد از ۹ روز از روز اول پریت‌هر شب برو اقد ...

من اينماه دوتا فوليكول غالب داشتم، چون از روز اول پري تا پنجم هر روز دمنوش تخم هويج خوردم خيلي براي ساختن تخمك موثره، اينماه امتحان كن فقط ٥ روز اول پري

خونسردى خودتو حفظ كن ريلكس باش دليل سقطت چى بود

نميدونم تو دوازده هفته رفتم گفت يكماهه تو شكمت مرده، ولي گفت طبيعيه براي همه پيش مياد با اينحال من قبل از اقدام آزمايش دادم 

نميدونم تو دوازده هفته رفتم گفت يكماهه تو شكمت مرده، ولي گفت طبيعيه براي همه پيش مياد با اينحال من ق ...

حتما ايست قلبى كرده يا توقف رشد

ان شاءالله ديگه تكرار نشه واست