2777
2789
عنوان

💒 جذب ثروت 💒

742 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

بازى فراوانی از استر هیکس هستش مطلق مطلقه
۳۶۵ روز سال رو در نظر بگیرید
روز اول به حساب فرضی تون ۱ میلیون تومان واریز میشه
قانونش اینه که همون روز باید این پول رو خرج کنید
روز دوم ۲ میلیون تومان به حسابتون واریز میشه و باید همشو در روز دوم خرج کنید
روز سوم ۳ تومان و همشو باید خرج کنید
در روز صدم ۱۰۰ میلیون تومان باید خرج کنید
باید قیمت چیز های راکه می خواهیم بدانیم  ؟یعنی ۳۶۵ روز سال باید تمرین انجام داد ؟ و آیا روی باورهایمان باید کار کنیم؟
نه حدودى باید بنویسید. در مدت یک سال جمعا حدود ۶۶ میلیارد و ۶۸۵ میلیون خرج میکنید
میتونید درک کنید این مبلغ را ذهنی خرج کردن یعنی چی ؟؟
محاله کسی این تمرین رو انجام بده و نتیجه نگیره
عموما دوستان تا روز ۲۵ یعنی ۲۵  میلیون خوب پیش میرن اما دیگه نمیتونند چون ناخودآگاه اجازه پیشروى رو نمیده

آیا نیازه در مورد چیزی که می خواهیم بخریم توضیح بدیم؟؟؟
نه فقط بنویسید با ۳۰ میلیون تومان روز سى ام تون چه چیزهایی خریدید
تلاش کنید وسایل کوچکتر بخرید نه سنگین.چون بتونید همه چیز بخرید
مثلا روز ۲۰۰ مبلغ ۲۰۰ م رو باید خرج کنید بنابراین میشه خونه یا ماشین خرید اما بهتره براى نهادینه کردن باور فراوانی نوشابه و جزئی تر خرید کنیم
این تمرین جریان فراوانی رو درونتان جریان میندازه
پول نمیتونه بسمت ذهن فراوانی نره
تمام روز = ۲۴ ساعت براى خرج پول همون. روز وقت دارید
اصلا پول روزتونو پس انداز نکنید
مشکلی نداره تکرارى شد فقط خرجش کنید و بنویسید و اجازه بدید جریان پول در وجود و ذهنتون جارى بشه
این تکنیک فوق فوق عالیه.بعد روز ۱۰۰ اتفاقات خارق العاده اى را تجربه میکنید
فقط انجامش بدید وقتی ناخودآگاه کم بیاره باید دوام بیارید نه اینکه پس بزنید
جزئیات که بنویسی عالیتره.مثلا امروز اپل خریدم و فردا سونی
یعنى تو توانایى خرید هر گوشی اى رو دارى

دوستان فقط انجام بدید و حرف منو باور نکنید بلکه نتیجه رو مشاهده کنید بعد باور کنید
این ارامش بهم میدم که امروز پولم تمام شد فردا بیشترش جایگزین میشه
دقیقا همینه فراوانی ثوت و نعمت
۱- دوستان دقت کنید در این بازی پول معنوی یا ذهنی را برای سرمایه گذاری، پس انداز، قرض، بدهی، وام، سپرده، قسط یا از این قبیل خرج نکنید.

۲- در ابتدا سعی کنید از خرید های ریز و متعدد استفاده کنید.

۳- بین روز ۳ تا ۵ حتما باید نشانه مالی اقتصادی پولی ببینید. مثلا پولی که توقع نداشتید به دستتون برسه یا یک ایده ثروت ساز یا پیدا کردن پول….

خب  دوستان من میخوام از امروز شروع کنم به نوشتن اگه شما هم میخواید شروع کنید اعلام کنید من هر روز تاپیک میزنم و توی تاپیک هر روز شما اعلام میکنید که این تکلیفتون رو انجام دادید یا نه و اگر نشونه ای دیدید میگید و این باعث میشه بقیه روحیه بگیرن  اگه هم استقبال نشد از تاپیک من هر 5 روز یه تاپیک میزنم و اتفاقاتی که برامون رخ داده و تاثیری که رو زندگیمون گذاشته رو توضیح میدیم من حسم به این بازی خیلی خوبه مطمئنم تاثیر گذاره همون طور که با فک کردن به لواشک و الوچه دهنتون اب میوفته فکر کردن به پول هم ناثیر میزاره اگه هم قبلا از این قبیل تکالیف انجام دادید و نتیجه گرفتین برامون تعریف کنید

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تمرین شکرگذاری ونامه به فرشته انجام دادم کلی پول واردزندگیم شد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
ی سوال شما میگید پول و نباید سرمایه گذاری کرد اما اگر بخایم با این پول طلا بخریم چی؟ طلایی ک خیلی د ...

خوبه طلا گرفتن به نیت زینتی بودنش و اینکه دلت شاد شه 

ولی بزار روز های 10 به بعد که علاوه بر طلا بتونی وسیله های دیگه هم بخری 

اسی منم میخام شروع کنم گروهی چیزی نمیشه بزنیم یجوری باهم در ارتباط باشیم؟

منم موافقم تو واتساب یا اینجا

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
منم تمرین شکرگذاری ونامه به فرشته انجام دادم کلی پول واردزندگیم شد

من هم کاملا ایمان دارم به این موضوع 

یکی از ارکان جذب ایمان داشتنه و حس خوب 

من هم کاملا ایمان دارم به این موضوع  یکی از ارکان جذب ایمان داشتنه و حس خوب

کاش منم یاد میگرفتم خسته شدم افسرده چند روزم هست کارم فقط شده گریه

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده