2777
2789
عنوان

بچه ها ب فال اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چگونه دعانویس (ساحر)از گذشته ما خبر میدهد؟

آیا دعانویسان،ساحران و رمالان با شیاطین جن  همکارند؟ یا نه ؟

و اگر همکار نیستند چطور با کتاب نگاه کردن{سرکتاب} یا یک فالگیری به گذشته فرد دسترسی پیدا میکنن❕❗️❓

ان سرکتاب فال... پوششی بیش نیست {شامل کتاب سحر و حاوی جداول اعداد سحری شرک به خداست ممکنه آیات قرآن را نیز بنویسن که مردم شک نکنند}

آن ها با اجنه که برای بدست اوردنشان کثیف ترین کار ها را انجام داده اند از جمله توهین به خدا و قرآن، کفر شرک کردن، آیات قران را در ادرار ریختن،قربانی برای شیاطین...و صدها کار هلاک کننده دیگر🤯 که از همان موقع انجام عواقب بد ان را میچشند از جمله اذیت ازار های همان شیاطین برای خود و خانواده هایشان هستش و با کوچکترین مسله مجازات را برای ساحر و خانواده اش در نظر میگیرند حال ما سرانجام عاقبت کار دعانویس (ساحر) را در دنیا گفتیم در اخرت نیز اگر بدون توبه دست کشیدن از این کار از این دنیا بروند آتش همیشگی جاودان 💥و نوشیدن چرکاب خونابه دیگر جهنمیان شامل حالشان میشود پناه بر اللّه [سرکتاب=خرافات]قرآن بیوگرافی اشخاص نیست ,قرآن کتابی است برای هدایت انسانها و جن ها

فکر کنم منم دارم دارم وارد این مرحله میشم

خخخخ.

من یبار یه خاستگار سمج داشتم، الکی به فالگیر گفتم توروخدا ببین علی میاد خاستگاریم؟!! بعد خیلی جالب نگاه کرد گفت انگار خودت ردش میکنی که ، یعنی چشام ۴ تا شد 😬😬😁😁😁

بعد قشنگ از ادامه تحصیلم گفت همون سال یه شهر دیگه بود گفت نمیری، کارم، خیلی چیزا این الان یادم نمساد ولی همین شد دیگع از اون موقع تا حالا مرتب میرم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
وای مرسی عزیزم

خواهش میکنم آخه ميدوني چند وقت پیش زنگ زدم گفت هرکس خواست شمارمو بده براش میگیرم حالا برای داداشم میخوایم زنگ میزنیم جواب نميده يا ميگه کار دارم نميتونم ولی خداييش همش درست درمياد آخه از رو قرآن ميگه حالا فردا دوباره زنگ بزنم بهش اگه شد روی جفت چشام عزیزم 

خخخخ. من یبار یه خاستگار سمج داشتم، الکی به فالگیر گفتم توروخدا ببین علی میاد خاستگاریم؟!! بعد خیلی ...

منم یه دایی دارم ک با یه خانمی بود ک میخاست بگیرتش بعد من ب این خانمه زنگ زدم‌تو فال من گفت بزودی دست یه خانم برای یه اقا رو میشه و قیدشو میزنه بعد داییم فهمید دختره جدا شره بوده و..

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
چگونه دعانویس (ساحر)از گذشته ما خبر میدهد؟ آیا دعانویسان،ساحران و رمالان با شیاطین جن  همکارند ...

عزیطم شاید بعضیشون اینجوری باشه، اما نمیخاستم اینجا بگم چون حوصله درخواستهای دوستیه مکرر رو ندارم، من خودم فال میگیرم، بدون پول، یعنی برا دل خودم میگیرم، همه فالام هم کم و بیش درسته، ولی نماز میخونم، روزه میگیرم، مسلمونم، اصلا همچین چیزایی نیست، ببین فال یه مشت نقشه که تو فنجون میفته و اگه تعبیرشو بلد باشی مثه تعبیر خواب میمونه میتونی فال بگیری، همین، بهمین سادگی لطفا این حرفارو رواج ندیدن، اصلا همچین چیزی نیست 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

🚷اجنه که در اختیار دارند با همزاد ان فرد ارتباط برقرار میکنند و گذشته فرد رو از همزادش میگیرند 👈🏻[توضیح در مورد همزاد همه ما همزاد داریم توجه بدون استثنا از زمان تولد تا مرگ با ما هست هیچ دعانویس رمال هر کسی با هر اسمی نمیتواند دفعش کند زیرا همزاد شیطانیست خارج از بدن نه داخل بدن و تنها کارش وسوسه است به گناه و معصیت؛ که خدا ان را وسیله برای امتحان قرار داده به همزاد قرین نیز گفته میشود .... پس مواظب باشیم فریب سخنان این شیادان را نخوریم که میگویند در تبلیغات شان که همزاد انسان را اذیت میکند وصفیات بسیار عجیب که تعریف میکنند و در اخر میگویند که با دعا(سحر) دفعش میکنیم که این یک دروغی بیش نیست، 👈همزاد با جنزدگی و سحر...فرق دارد]

🔘و بعد اجنه به دعانویس یا ساحر

...میگن اونم به فرد مراجعه کننده,در این اوضاع فرد بدون اگاهیست و به راحتی طعمه میشود در اول مرحله با تصدیق حرف رمال و دعانویس...بر انچه بر رسول اللّه نازل شده کافر میشود دوم با شنیدن چند حرف از گذشته اش دیگر باور میکند که این رمال اینده نگر است و رمال نیز هر انچه که دروغ کذب و سخنان جذاب و حیرت انگیز میداند را سر هم کرده میگوید { تذکر هیچ مخلوقی چه جن و انس و پیامبران و اولیاء و... از اینده خبر ندارند جز اللّه عزوجل} در مواردی ساحر فرد مراجعه کننده را سحر میکند و جن تحت امرش رو که وارد بدن این مراجعه کننده کرده  مامور میکند تا آن سخن را که  در مورد آینده عملی میکند در هر صورت این مراجع ضرر بزرگی میکند🖤

🔳در مورد به ظاهر باطل نمودن سحر طلسم این شیادان نیز باید بگیم یه مشکل جدید برای فرد درست میکنند سحر جدید کرده تا بلکه اثر سحر قبلی کم بشه، که بیشتر هم میشه با این روش غیرشرعی و شیطانی و به همین روال فرد را محتاج خود نموده که دوباره برود سحر جدید بگیرد برای باطل نمودن سحر قبل

افرادی بودند که به ما مراجعه کردند زمانیکه از آنها خواستیم سحری( به اصطلاح دعایی که دعانویس خبیث مینویسه) رو بیاورند تا باطل کنیم با کمال تعجب مشاهده کردیم صدها دعا گرفته و میلیونها خرج کرده نه اینکه مشکلش حل نشده بلکه درد و مشکلش بیشتر و بیشتر شده پس بخاطر الله خودتان رو با مراجعه به دعانویس (ساحر) گرفتار نکنید.

و اگر مشکلی دارید از صبر و نماز و خواندن قرآن و اذکارها و رقیه شرعی بهره بگیرید.

✔️هرمسلمانی میتونه بعد هر نماز به راحتی با خالق خودش راز نیاز و دعا کنه خواسته دلتنگی هاش رو به بهترین و رازنگه دارترین شنونده بگه و آرامش وصف ناشدنی و نعمت زیادی رو بدست بیاره حال در این دنیا و یا در اخرت

{دعا خواندنیه نه نوشتنی }

✅پس هر فردی میتواند دعا بخواند بدون وسیله در پیشگاه خدا و جواب بگیره و راضی بشه به حکمت و قَدر خدا

عزیطم شاید بعضیشون اینجوری باشه، اما نمیخاستم اینجا بگم چون حوصله درخواستهای دوستیه مکرر رو ندارم، م ...

واقعا؟

منم فک کررم اون خانم موکل داره حتما

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
اونا اگه چیزی بلد بودن برا خودشون انجام میدادن تا حالا هم جف بزوز ( پول دار ترین فرد دنیا) میشدن برا ...

متاسفانه پولشون بود و برکت نداره، من دوست صمیمی خودم فال میگیره، پولم میگیره، یعنی بخدا اقد تو زندگیش گره هست که خدا میدونه، هرچی در میاره هزینه میکنه،

عزیزم فردا بهش زنگ میزنم اجازه بگیرم ازش چشم حتما شمارشو بهتون ميدم 

چشمت بی بلا گلم، ممنون میشم ریپلایم کنی 😘

متاسفانه پولشون بود و برکت نداره، من دوست صمیمی خودم فال میگیره، پولم میگیره، یعنی بخدا اقد تو زندگی ...

خوب اگه بلدا گره های زندگی خودشو باز کنه به به غیر از خدا به هیچ چیز باور ندارم اگرم مشکلی داشتا باشم فقط از خودش می خام 

واقعا؟ منم فک کررم اون خانم موکل داره حتما

آره موکلم تاثیر داره، من خودم موکل دارم، خیلی چیزا رو حس میکنم، اما در کل نقش فال قهوه هست که مشخص کنندست، مثلا تاج یعنی خوشبختی، مثلا عینک ادم دقیق و ذره بین، مثل تعبیر خابه، بعد تیره بیفته یا روشن اینا یعنی اتفاق میفته یا نه. 

حالا بهت بگم خندت بگیره، یکی از دوستام، دوسته یه خانوم مطلقست، بعد اصرار داشت که بیا براش فال بگیر یه خاستگار ال و بل داره، خلاصه براش فال گرفتم، گفتم ببین گلم رابطه ای که باهاش داری کارتو خراب میکنه، یعنی کف کرد، خودشو جمعو جور کرد گفت نهههههه رابطه به هیچ وجه ندارم . 

گفتم پس مراقب باش، بعد که رفتش، دوستم گفت خدایی یاسی تو چطور رابطه رو دیدی؟ گفتم همه شکلا تو فال میفته حتی رارطه باور کن 😁