2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد کل قومیت و مردم یه شهر تخریب میکنید 

همه جا خوب و بد هست و یه فرمول کلی نداره

اختلاف ها بیشتر برمیگرده به اختلاف فرهنگ رسوم زبان.... 

من خودم برای یکی از شهرستان های اصفهان هستم اصالتا ولی متولد و بزرگ شده تهران و الانم تهران زندگی میکنم و از شهرهای مختلف دوستانی داشتم چون تهران بیشترش مهاجرین هستند

با هیچ دوستی بخاطر شهرش به مشکل برنخوردم و این به نظرم خیلی مسخرست که خصوصیات کلی رو به یه شهر نسبت بدیم

ولی این اعتقاد دارم و به این شناخت رسیدم که ازدواج بین دو قوم سخت تره و مشکل ایجاد میکنه و صبوری خودش داره و راه دورم که یه سختی جداست

اسی عزیز شما مجازی آشنا شدی و مطمئنا شناخت خیلی سخت تره 

با دید بازتر و مشورت خانوادت کمک بگیر و بی گدار به آب نزن 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
چرا انقد نسبت به اصفهان عقده داری عزیزم

منم دوسدارم دلیلشو بدونم

ایکاش بقیه هم مثل شما بدون حب و بغض سوال میپرسیدن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اوه اوههه اصالت  اصالتتون عالمو حیرون کرده😂😂من که از خدام بود همشهریتون نباشم اما دیگه شد

تو الان داری میگی من اصفاهانیم اصفاهانیا بی فرهنگن به خودت فوهش دادی بهتره هر وقت خواستی خودتو توصیف کنی از یه شهر مایه نزاری فقط از خودت بزاری

فکر کنم خواست ماهیت نی نی سایت مشخص بشه😁 دیگه بسه اسی تاپیک و ببند برو با عشقت چت کن هیجان کافیه ...

منم فکرمیکنم دلش گیره

اسی جان اگه اون اوکیه ازنطرشهرخاطرت جمع

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
من درمورد حجاب و مذهب هیچ توهینی نکردم حجاب و مذهب هیچ کس به من مربوط نیست من صرفا واقعیت های اصفهان ...

طرف حرفم شما نبودید دوست عزیزم

نمیدونم درمورد چی حرف میزنین

ما تو مذهبیامون اینطوری مداریم

خیلی متعادلن

باشه این یه بارو می بخشم😂من کاری با مذهبی بودن و نبودنشون ندارم. من کار به این دارم که چرا زندگیو و ...

من ی بار رفته مسافرت اصفهان ..اینقد بداخلاق بودن ..تو مغازه هذ که میرفتیم زورشون میامد .هی غر میزدن چقد مسافر زیاد شده🤨پیرمردا بداخلاق...واقعا از خوزستان بری اصفهان میفهمی خونگرم بودن چه نعمتی