2777
2789

این که میگن فلان چیز مثل پرنده ، حیون و..  بهمون نمیاد و بد بیاری میاره ، درسته؟

سلام خوبین

من 20 سال پیش ک ازدواج کردم ، اولین سفره هفت سین روانداختم وماهی قرمز گرفتم

همسرم مریض و بیکار شد

ماهی قرمز ها تا 3-4 ماه زنده موندن ، بعد یکی از ماهی قرمز ها مُرد و همسرم کار پیدا کرد

بقیه بهم گفتن ماهی بهت نمیاد ، اون یکی هم بنداز تو حوض پارک ، تا همسرت خوب  بشه واوضاع زندگیت بهتر بشه !!!

دیگ هیچوقت ماهی نخریدم

خیلی آکواریوم دوست داشتم و این موضوع منو می ترسوند .

6 -7 سال پیش از همسرم جدا شدم و هنوز نتونستم سفره هفت سین بندازم و خاطرات خوبی ندارم .

چند ماهی هست که ی آکواریوم برای خودم گرفتم ، دیدن ماهی ها خوشحالم میکنه ولی ته دلم میترسم نکنه بهم نیاد و اتفاق بدی برام بیوفته!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اعتقاد ندارم

دیدم میگن ترشی ب دستم نمیوفته و فلان

بنظرم تمامش خرافاته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بنظرم خرافه هست

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا خارسو‌من میگه اگه کسی لباس مشکی تنش باشه و عزادار باشه سیاهش و درارم بهم اومد نداره واس همینم واسه هیچ کس سیاه تن نمیکنه..ولی من اعتقادی ندارم ب اینا همش خرافاته

اصلا این چیزا رو باور نکن و اعتقاد نداشته باش 

ما خونه ی دوممون که خریدیم من و پسرم دوتا چشممون عفونت شدید کرد جوری که دقیقا تا دو هفته کور شدیم از شدت عفونت نمی‌تونستیم چشمامون باز کنیم هر چی دکتر رفتیم اصلا نتونستن تشخیص بدن چیه 

همه گفتن خونتون اومد نداره و نرید توش و فلان ...گفتم واقعا چه ربطی به خونه داره من اعتقاد ندارم 

بعد یه مدت اسباب کشی کردیم اومدیم خونه ی جدید 

الان ۳ ساله اینجا هستیم و خدارو شکر برامون عالی بوده هم از نظر مالی هم از نظر آرامش و حال خوب 🥰🥰🥰