2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شناسنامم که دیگه بدتر باید بزارم دم کوزه ابشو بخورم😂😂

تو لر یا ترک هستی 

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
من تبریزم خواستگارم اصفهانیه کلا اونجا کسی رو نداریم نمیدونم میتونم بمونم یا نه

وصلت با اصفهانی رو پیشنهاد نمیکنم پدرت در میاد خیلی سرد هستن.و اینکه فقط اصفهانی از پس اصفهانی بر میاد.

خیلی بد کل قومیت و مردم یه شهر تخریب میکنید  همه جا خوب و بد هست و یه فرمول کلی نداره اختلاف ...

دقیقا

منم دوست از استان های مختلف دارم.اصلا باهیچ کدوم به مشکل برنخوردیم

جتی رفت وآمد خانوادگی دازیم

این حرفایی که معروفه میگن اینجایی ها اونجایی ها اونجورن😂 اصلا اینطور نبودن

خوب وبد همه جا هست

خب به خاطرشهرنیست این به خاطروجودخودته گل من

عزیزم اصفهانی نیست نمیدونه چهارباغ کجا هست

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
اوه اوههه اصالت  اصالتتون عالمو حیرون کرده😂😂من که از خدام بود همشهریتون نباشم اما دیگه شد

عزیزم هیچوقت همه رو به ی دید نگاه نکن، همه جای دنیا خوب و بد هست، اینطور که از صحبتهاتون متوجه شدم ، فکر میکنم از اطرافیانتون ضربه خوردید، ولی این به این معنا نیست که همه عین همن، امیدوارم ازین به بعد زندگیتون در آرامش باشه

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
 دیدی ک تو اصفهان مهمون میاد میوه و گز و شیرینی و اینا رو زوری میدن مهمون بخوره صد بار تعارف می ...

ماهم به زور میکنیم تو حلق طرف🤪🤣🤣

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎