2777
2789
همینجا یه اصفهانیه گفته ما اصفهونیا ترک و لر و چیزای دیگه نداریم آ اونا واسه اطراف شهرس ما فقط داخل ...

خب درست گفته اونا مال اطراف اصفهانن یعنی شهرستانا یا هم ازشهرای دیگه اومدن توخوداصفهان 

بعدم شما ازاول تاپیک داری توهین میکنی و همه متوجه شخصیت شماشدن خاهشا انقد تلاش نکن ک اصفهانیارو خراب کنی چون آب دریا با دهن سگ نجس نمیشه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو زبونما نمیگیرم.

خوب جوای های هویه.

توهین بکنی جواب توهینتو میدن.نه اصفهان به هر استانی توهین کنی جوابتومیدن.لال که نیستن وایسن نگات کنن.بااینکارتم شخصیت خودتو نشون میدی.جوری حرف زدی که اوناییم که اصفهانی نبودن مقابل لحنتون یکم گارد گرفتن.

ریپلای نکنیدلطفا

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اصلا من اینجا ندیدم کسیو که خیلی مذهبی باشه 🙄  حالا اگه هم باشه چ ربطی داره ب بد بودن

واسه ایشون مذهبیا بد هستن😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

خوبه در مورد کشور خودمون اینجوری هستیم اونوقت میخوایم بریم خارج کشور هم زندگی کمیم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
خب درست گفته اونا مال اطراف اصفهانن یعنی شهرستانا یا هم ازشهرای دیگه اومدن توخوداصفهان  بعدم ش ...

😄😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
باشه تو راست میگی. 😂😂منم مثل خودت پشت کوهی هستم خیلیم جای خوبیه

نه عزیزم من ی شخص با اصالت واصفهامی هستم

خودتو با من یکی نکن نچسب به من😁

اسی جان تو اشناهام داشتم که با ترک ها وصلت کرده اند یکیشون اصفهان زندگی میکنه یکیشون هم تبریز بودن ا ...

روحیه دوری از خونواده رو دارم فقط میترسم تفاوت فرهنگی داشته باشیگ

شهر عالی ، تمیز و با امکانات  مردمانش بسیار زرنگ تو کار و زندگی و رقابت  کمی تا قسمتی حس ...

خوب توصیفشون کردین  

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.