اسی ب نظر من شما کار خودتو میکنی و ب اون اقا دل بستی و فقط میخاسی مارو ب جون هم بندازی😁
اره واقعا دوسش دارم ولی خوب میترسم به قوله دوستان فرهنگا نخوره به هم من بیش از اندازه ازادم و بروز اونم زیادی حساس و غیرتی قرار گذاشتیم مراعات کنیم یکم من کوتا بیام یکم اون نمیدونم که والا
اسی جان تو اشناهام داشتم که با ترک ها وصلت کرده اند یکیشون اصفهان زندگی میکنه یکیشون هم تبریز بودن اونی اصفهانند به سلامتی دارند زندگی میکنند اتفاقا همسرشون هم از اصفهان راضیه مشکلی نداره ولی اونی که رفت شهر غریب نتونست دوری خانواده رو تحمل کنه متاسفانه طلاق گرفت می خوام بگم شهر مهم نیست اینکه با طدف مقابلت تفاهم داشته باشی و روحیه دوری از خانواده رو داشته باشی مهم تره
برم قدر شهرمو بدونم پس😌😍 خب علتش چیه یعنی شهرداری شهرای دیگه براشون مهم نیست؟ 🤔🙁
واقعا مهم نیست فکر کنم، من چند سالی هم آبادان زندگی میکردم، مردم فوق العاده ای داره اونجا،خونگرم مهربون ، ولی از نظر تمیزی شهر داغووون متاسفانه، مثلا ما منازل شرکت نفت بودیم ، شهرداری نمیومد شب به شب آشغالارو ببره، میگفت وظیفه شرکت نفته، شرکت نفتم میگفت شهرداری، فکر کن این حجم از آشعال رو هم جمع بشه ، هووووف خیلی بد بود
گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذاهایی که میخوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.