2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ب نظر من شما کار خودتو میکنی و ب اون اقا دل بستی و فقط میخاسی مارو ب جون هم بندازی😁

اره واقعا دوسش دارم ولی خوب میترسم به قوله دوستان فرهنگا نخوره به هم من بیش از اندازه ازادم و بروز اونم زیادی حساس و غیرتی قرار گذاشتیم مراعات کنیم یکم من کوتا بیام یکم اون نمیدونم که والا

اسی جان تو اشناهام داشتم که با ترک ها وصلت کرده اند یکیشون اصفهان زندگی میکنه یکیشون هم تبریز بودن اونی اصفهانند به سلامتی دارند زندگی میکنند اتفاقا همسرشون هم از اصفهان راضیه مشکلی نداره ولی اونی که رفت شهر غریب نتونست دوری خانواده رو تحمل کنه متاسفانه طلاق گرفت می خوام بگم شهر مهم نیست اینکه با طدف مقابلت تفاهم داشته باشی و روحیه دوری از خانواده رو داشته باشی مهم تره

ببین از من به‌تو نصیحت تا میتونی با هم فرهنگ خودت وصلت کن اصفهان شهر بسیار قشنگ و خوبیه ولی مردمش ...

اتفاقا اصفهانی ها خیلی عادین تو اخلاق و ...

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
همینجا یه اصفهانیه گفته ما اصفهونیا ترک و لر و چیزای دیگه نداریم آ اونا واسه اطراف شهرس ما فقط داخل ...

خب راست میگم خانوم محترم تو اصفهان اصلا ترک ولر نداره 

شما معلوم نیست واسه کدوم پشت کوه هستی سر از هیچی در نمیاری خودتو میخوای نشون بدی اصفهانی😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
برم قدر شهرمو بدونم پس😌😍 خب علتش چیه  یعنی شهرداری شهرای دیگه براشون مهم نیست؟ 🤔🙁

واقعا مهم نیست فکر کنم، من چند سالی هم آبادان زندگی میکردم، مردم فوق العاده ای داره اونجا،خونگرم مهربون ، ولی از نظر تمیزی شهر داغووون متاسفانه، مثلا ما منازل شرکت نفت بودیم ، شهرداری نمیومد شب به شب آشغالارو ببره، میگفت وظیفه شرکت نفته، شرکت نفتم میگفت شهرداری، فکر کن این حجم از آشعال رو هم جمع بشه ، هووووف خیلی بد بود

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
نه  ببینید مثلا درختا وگیاهاش مرتبه خیابون هاش نظم داره درودیوار شهر تمیزه نمیدونم چیجوری ب ...

تبریز هم واقعا تمیزه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
همه که مثل هم نیستن خوب وبدهمه جاهست همشونم مذهبی نیستن

اصلا من اینجا ندیدم کسیو که خیلی مذهبی باشه 🙄 

حالا اگه هم باشه چ ربطی داره ب بد بودن

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎