2777
2789
عزیز همه اینجور نیستن من تهرانی به شدت خسیس دیدم شیرازی وحشتناک خسیس دیدم چه ربطی به شهر داره! تو هر ...

عزیز اشتباه خوندی من خودم اصفهانیم اون دوستم ک گفتم خودش اصفهانیه بعد رفته ی شهر دیگه مهمونی دوستش اونطوری کردن

من اصلا موافق خسیس بودنشون نیستم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من شخصیت نداشتم ک طرف باهام نمونده ؟😂😂😂😂😂😂😂دقیقا دوستایی ک پیدا کردم اینجوری بودم خودشون ...

نه عزیز دلم😁

چی بگم والا

من خودم‌دوست زیاد داشتم خیلیم مرام براشون به خرج دهدم ولی متاهل شدم تصمیم گرفتم دوستم فقط بچه امو شوهرم،

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

من تجربیات خودم میگم 

یک سال رفتیم اصفهان برای مسافرت خیلی بهمون سخت گذشت بهمون ادرس درست نمیدادن راه ۱۵ دقیقه ای و باورت نمیشه ۱ ساعت ما دور خودمون چرخیدیم.

ک وقتی به جای مورد نظر رسیدیم هممون ناراحت و خسته بودیم.

چون سال اول بود ادرس نمیدونستیم خیلی اذیت شدیم

اگر از یک شخص ادرس میپرسیدیم میگفت کرایه بده من جلو با ماشین میرم شما پشت سرم بیاین.

دوستان جبهه نگیرید اینا تجربیات من بود...

خوب و بدم همه جاهست

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
چون شاهین شهری ها جنوبین اکثرا و بختیاری😍😍😍😍پرچمشون بالاست☺️☺️☺️☺️

بله خوزستانی زیاد دارن 🤩🤩👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من دوستم شاهین شهر زندگی میکنه میگه فساد اخلاقی اینجا بیداد میکنه 😕

منم ازشاهین شهر چیزای خوبی نشنیدم متاسفانه

ولی خودِ اصفهان خیلی جو مذهبی طوری داره نسبت به خیلی شهرها واستان های دیگه

عزیزم من خودم اصفهانم...اصفهان منطقه ب منطقه اش فرق میکنه.از شوهرت بپرس کجا زندگی میکنه وبزرگ شده تا ...

عزیزم خودش خوانساره ولی کارش و اینکه جایی که قرار زندگی کنیم اصفهانه

من دوستم شاهین شهر زندگی میکنه میگه فساد اخلاقی اینجا بیداد میکنه 😕

نه که تو اصفهان نیس ازین چیزا الکی اسمش در رفته والا تو اصفهان بیشتر فساد هست اونجا چون بزرگه معلوم نمیشه .والا من اینجا فسادی ندیدم

نه عزیز دلم😁 چی بگم والا من خودم‌دوست زیاد داشتم خیلیم مرام براشون به خرج دهدم ولی متاهل شدم تصمی ...

بهترین کارو کردی من خودمم الان همینم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
شاهین شهر خیلی جنوبی و خوزستانی تو شهرشون هست ... خیلی سبک زندگی شون متفاوته با مرکز اصفهان .خیلی . ...

درسته خمینی شهری ها و نجف آبادیها خیلی سنتی و مذهبی هستن

شاهین شهر بیشتر خوزستانی و باحال و خونگرمن

اصلا شهرستانهای اطراف اصفهان شبیه هم نیستن

من تجربیات خودم میگم  یک سال فتیم اصفهان برای مسافرت خیلی بهمون سخت گذشت بهمون ادرس درست نمیدا ...

کاملا این حرفت  قبول دارم ادرس به غریبه اشتباه میدن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

ی بار رفتم خیلی شهر تمیزیه یه خانمیم اینجا گفت مذهبین تعجب کردم‌ چون چیزی که من دیدم برعکس بود تو خیابوناش البته 

بعد یه سوال اونجا ما یه کلیسایی رفتیم به نام وانک اگه اشتباه نکنم اون منطقه بالاشهر محسوب میشه؟؟ ؟ذهنم درگیر شد

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

ببین اسی اصفهان از لحاظ امکانات و تمیزی و زیبایی همه چی عالیییی عالییی

ولی خب ما مراسمامون خیلی تجملاتی و بریز بپاش داره

جهیزیه سنگین و...

اگه میتونی کنار بیای و توقعات رو براورده کنی ک خوبه

ولی اصولا ما اصفهانیا غریبه هارو زیاد باهاشون ارتباط نمیگیریم چون بومی هستیم و برا ازدواج تا بابابزرگ بابابزرگ بابابزرگ خونواده طرف رو باید بشناسیم و بررسی کنیم

ب نظر من اختلافاتون زیاده و ازدواج با غیر شهرخودتون به صلاح نیس

درسته خمینی شهری ها و نجف آبادیها خیلی سنتی و مذهبی هستن شاهین شهر بیشتر خوزستانی و باحال و خونگرمن ...

دقیقا 👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم خودش خوانساره ولی کارش و اینکه جایی که قرار زندگی کنیم اصفهانه

ول کن تو رو خدا بی خیال ازدواج راه دور شو

این همه دارن بهت میگن دیگه

حتی اگه خیلییییی ادم خوبی باشه بازم سخته

مگه اینکه اصلا وابسته خانواده نباشی

خدایا شکرت