2777
2789
😁😁😁😁😁

عصبیم😑😑

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
عه چه جالب ملک شهر جنوبه یا شمال

شمال

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو صددرصد اصفهانی نیسی یا لری یا هم از اونا که معلوم نیس از کجا میان و هرچن وقت یبار یجا زندگی میکن ...

الان این وسط چه ربطی به لر داشت؟

من لر نیسم اما با یک حرف فرهنگ طرف مشخص میشه.

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
اصفهان یکی از تمیزترین شهرهای جهانِ(تو یه مجله خوندم شایدم تو استان شناسیمون تودبیرستان) امکاناتش ه ...

نه من سرماییم از سرما بیزارم😄شاید تنها خوبیش هنین باشه اصفهان گرمه و از این لحاظ مشکلی ندارم

وا خوزستانیا که شاهین شهر اصفهان رو کامل صاحب شدن

دقیقا بختیاریا خیلی ساکن اصفهان شدن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
شما اصفهانی هستی؟؟؟

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کاملا درسته اصفهان جنوب جغرافیاییش  از لحاظ اقتصادی بهتره

اره دیگه

لاکچریا جنوبن

البته ک همه اصفهان لاکچرین😁😁

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ببخشید اینکه میگن خسیسن درسته؟

عزیزم ببین جهیزیه عالی خونه و ماشین عالی میخرن سیسمونی عالی ولی ولخرجی ندارن دلشون نمیاد پولشونو الکی خرج کنن مثلا دوستم دو هزار تومن از من طلب داشت بعد دوماه بهم پیام داد بده میخام نت بخرم

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم