الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان شد مردم ایران عزیزم اگه با تو باشه کل مردم ایران مشکل دارن من دیگه باشما حرفی ندارم🥴😨🤦♀️
من راجع به بقیه مردم نظر ندادم فقط اصفهان،، فقط گفتم اکثرایرانیا خیلی با اصالت خودشون بعضی وقتا پدر درمیارن کلمه اکثر رو هم گفتم،،، منم از اول با شما حرفی نداشنم😂👌
تهران.ولی عروس اصفهان هستم سالهاس.و تجربه بهم ثابت کرد که با هیچ اصفهانی ای وارد هیچ بحثی نشم چون اصلا انعطاف پذیر نیستن و همیشه فکر میکنن خودشون درست میگن.برای همینه که کلا سیاست سکوت در مقابل طایفه بزرگ و اصیل همسرم رو در پیش گرفتم و زندگی خودم رو جلو میبرم.
پس حق نداری وقتی فقط دوتاشهررادیدی اینطوری قاطع نطربدی عزیزم تازه توی شهراصفهانم حتمادوتاکوچه رادید ...
والا تو مجازی همه میگن ما عالی هستیم و بهترین نژادیم اما واقعیت یه چیز دیگست اتفاقا به نظرم حق اینو دارم راجع به دوتاشهری که دیدم نظر بدم تا یکی که رفت اونجا انتظار گل و بلبل نداشته باشه. من تو اصفهان مدرسه رفتم و اونجا هم همین بساط بود....