2777
2789
من الکی واسه جایی که ازش خوشم نمیاد دروغنمیگم و لاف نمیزنم ولی متاسفانه اکثر ایرانیا رو چیزی غیرت دا ...

مشکلت چیه؟

بقیه شهرهارادیدی ؟مشکل نبوده؟

پس لطفایه تاپیک بزن همه واقعیتهایی که میدونی رابگوکه مدیون نباشی

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
اصالتی که به دردم نمیخوره چه فایده؟ چرا دروغ بگم؟ چه اهمیتی داره مردم راجع به من چی فکر کنن

پس چرا خودت راجب مردم بد نظر میدی وقتی مهم نیست راجبت چطور فکر میکنن 

شاید مردم دیگه هم مثل شما فکر میکنن هر جور رفتار کنیم هرکی میخواد هر طوری دوست داره فگر کنه پس کلا نظر نده

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن کی اندازه اصفهانیا بریز بپاش و مهمون نوازو و کادو سنگین و رفت و امد داره؟؟؟؟

عزیزم بیخیال اعصابتوخردنکن حالاانگاربقیه راه میرن و پول میریزن روزمین نمیتونن در حداصفهانیا باشن میشینن پشت سرشون...میخورن😂

الان شد مردم ایران عزیزم اگه با تو باشه کل مردم ایران مشکل دارن من دیگه باشما حرفی ندارم🥴😨🤦‍♀️

من راجع به بقیه مردم نظر ندادم فقط اصفهان،، فقط گفتم اکثرایرانیا خیلی با اصالت خودشون بعضی وقتا پدر درمیارن کلمه اکثر رو هم گفتم،،، منم از اول با شما حرفی نداشنم😂👌

اصن کی اندازه اصفهانیا بریز بپاش و مهمون نوازو و کادو سنگین و رفت و امد داره؟؟؟؟

شما داری.البته اینم اضافه کنم که اصفهانی های عزیز یه مقدار انتقاد پذیر نیستن و فکر میکنن قوم برتر هستن.

مشکلت چیه؟ بقیه شهرهارادیدی ؟مشکل نبوده؟ پس لطفایه تاپیک بزن همه واقعیتهایی که میدونی رابگوکه مدیو ...

نه من بقیه شهرارو ندیدم و درموردشون نظر نمیدم فقط اصفهانو دیدمو تهران 

نه من بقیه شهرارو ندیدم و درموردشون نظر نمیدم فقط اصفهانو دیدمو تهران 

پس حق نداری وقتی فقط دوتاشهررادیدی اینطوری قاطع نطربدی عزیزم

تازه توی شهراصفهانم حتمادوتاکوچه رادیدی وداری تعمیم میدی

این خوب نیست

وقتی همه میگن اصفهان عالیه حتمابیشترازشماتجربه دلرن

چقدرشما روش ان فوری گلم میشه حالاکه دست به نقدت خوبه خودت راهم نقدکنی لطفا

اره خودمو نقد میکنم 

کسی که بازیگوشه، کسی که بعضی وقتا خیلی حرفارو نمیزنه، کسی که به هیچ چیزی مقید نیست، کسی که... بقیشو بقیه باید بگن😂

اره خودمو نقد میکنم   کسی که بازیگوشه، کسی که بعضی وقتا خیلی حرفارو نمیزنه، کسی که به هیچ چی ...

موفق باشی گلم

بعدهاکه بزرگتربشی قدراصفهان میاددستت

میشه بگید خودتون اصالتتون کجاس؟

تهران.ولی عروس اصفهان هستم سالهاس.و تجربه بهم ثابت کرد که با هیچ اصفهانی ای وارد هیچ بحثی نشم چون اصلا انعطاف پذیر نیستن و همیشه فکر میکنن خودشون درست میگن.برای همینه که کلا سیاست سکوت در مقابل طایفه بزرگ و اصیل همسرم رو در پیش گرفتم و زندگی خودم رو جلو میبرم.

پس حق نداری وقتی فقط دوتاشهررادیدی اینطوری قاطع نطربدی عزیزم تازه توی شهراصفهانم حتمادوتاکوچه رادید ...

والا تو مجازی همه میگن ما عالی هستیم و بهترین نژادیم اما واقعیت یه چیز دیگست اتفاقا به نظرم حق اینو دارم راجع به دوتاشهری که دیدم نظر بدم تا یکی که رفت اونجا انتظار گل و بلبل نداشته باشه. من تو اصفهان مدرسه رفتم و اونجا هم همین بساط بود....