2777
2789
عزیزم اصفهانی نیست نمیدونه چهارباغ کجا هست

چرا میدونم یه چهارباغ بالا داریم که مرداویج اینا اونجان یه چهارباغ پایین. ما و خانواده پدریم پایین بودیم اون زمان من بچه بودم دقیق ادرسارو بلد نبودم. اما میدونم تو مرداویج کورس میزارن. کلیسا وانکو یادمه گلزار شهدا و یه قبرستون روبه روی گلزار شهدا که یوشع نبیع توشه ما هر شنبه و یکشنبه جمیعا میرفتیم اونجا. اصفهان جای دلگیریه نمیدونم چرا طرفدار دواتیشش هستی😂کلیسا وانک خیابوناش سنگ فرش شدست مثل بقیه خیابوناش نیست. حکیم نظامی جای توپه اصفهانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خاک یکسانش کردینا😂

حقش بود😁😅

هر کسی ندونه خودمون میدونیم ما دختر اصفهامن جلو حرف نا حق کم نمیاریم😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
با خاک یکسانش کردینا😂

خداقوت دلاور

من گفتم به استارتراصفهانیاباهم متحدن 

اگه باکسی لج کنن نابودش می کنن واگه به دلشون بشینه باهم متحدمیشن تادلگرم بشه وبهش خوش بگذره

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
پس میگی به مشکل برنمیخوریم از نظر فرهنگی؟

با شناختی ک من از ترکای تبریز دارم فک نکنم مشکلی باشه

ولی بازم چون غریبه و راه دور حسااابی تحقیق کن ازهمه نظر مطمعن شو..خوشبخت بشی گلم🌷

ببخشید اینکه میگن خسیسن درسته؟

خود اصفهانی ها میگن ما مقتصد هستیم ولی از نظر بقیه خسیس هستن.

من که با اصفهانی ها وصلت کردم میگم برای خونه و ماشین وتغذیه یعنی برای خودشون خوب خرج میکنن ولی در خصوص خرج کردن برای دیگران خسیس هستن.

جنگ و دعوا شد کجا عالی شد😂ممنون عزیزم همچنین خودت خوشبخت باشی😘

نه بابااین دعوانبودفقط نظراتمون راگفتیم به اون خانم

درکل داشتیم به شماخط می دادیم که یادبگیری😉😄

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
چرا میدونم یه چهارباغ بالا داریم که مرداویج اینا اونجان یه چهارباغ پایین. ما و خانواده پدریم پایین ب ...

ی ادم وقتی با اصالت باشه اول از خانوادش دفاع میکنه جلو هر ادمی که بخواد توهین کنه بعد شهرش وبعد کشورش میدونی به این چی میگن به این میگن غیرت که تو چقدر حمایت میکنی از فرهنگ خانوادت وشهرت

من به هیچ وجه ارزش خودمو پایین نمیارم یاد بگیر به جای بدیها خوبیارو ببینی وتعریف کنی ارزشت تو جم بالا میره اینجوری خودتو ی شخص بی فرهنگ وبی شخصیت نشون میدی،هر چند مشخصه وقتی میگی من واسه فلان شهر هستم وهمه مردمش بد هستن شخصیتت بی ارزشی داری واسه خودت

بدرود

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خود اصفهانی ها میگن ما مقتصد هستیم ولی از نظر بقیه خسیس هستن. من که با اصفهانی ها وصلت کردم میگم بر ...

اخه تو دنیا کی برا یکی دیگ خرج میکنه

مثلا شهرای دیگ برا در و همسایه  ناهار و شام موبایل و ماشین خونخ میخرن؟😂