2777
2789

خانوما من به نیت  بارداریم تو چله زیارت عاشورا شرکت کردم و بخدا قسم با همون چله هم باردار شدم به لطف خدا

مطمئنم امام حسین به شما هم نکاه میکنه و حاجتتون رو میده

زیارت عاشورا در روز ده دقیقه هم بیشتر زمان نمیبره اگه کسی دوست داره شرکت کنه بهم بگه

فقط اینکه هر روز باید بخونید تا چهل روز 

اگه کسی دوست داشت بخونه بگه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

از کی شروع میشہ؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام عزیزم

من الان دوباره به نیت سلامتی بچم میخونم 

عزیزم ۴۰روز حتما میتونی بخونی؟قبول باشه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

کاش حاجت منم با زیارت عاشورا روا میشد😔 من که از همه نا امید شدم انشالله که بقیه حاجت روا بشن

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
از کی شروع میشہ؟

هر وقت لیست تکمیل شه

فکر کنم سه چهار روز دیگه الی یه هفته

کاش یه گروه تو تل باشه 

تو واتساپ 

عزیزم خدا میخواسته حاجتتون رو بده، بدعا کردن نیست، من ختم زیارت عاشوری به روش حق شناس  و هر ختم دیگه ای که بگید گرفتم، واسه رفع مشکلاتم، هیچ هیچ هیچ اثری نداره، تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته، دعا و ختم و... الکی هست من ده ساله ختم برداشتم

من میخام عزیزم

درخواست دادم قبول کن لینک بدم

هر وقت لیست تکمیل شه فکر کنم سه چهار روز دیگه الی یه هفته

دیرتر بشہ بھتر من ۱۲ روز دیگہ از چلہ زیارت عاشورام موندہ اونو تموم کنم بعدش میتونم شرکت کنم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
خوب زمانی که مریضیم چی 

سجده نیاز نداره موقع مریضی