2777
2789
عنوان

کسایی که حاجت دارن و مشکل دارن بیان داخل

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 35 پست
عزیزم خدا میخواسته حاجتتون رو بده، بدعا کردن نیست، من ختم زیارت عاشوری به روش حق شناس  و هر ختم ...

منم کلی دعا کردم یک ماه همش ختم همش دعا همش ذکر اما نشد اخرم نا امید نا امید کشید م کنار و همش اه می کشم 

کاش حاجت منم با زیارت عاشورا روا میشد😔 من که از همه نا امید شدم انشالله که بقیه حاجت روا بشن

خب شرکت کن من خودم سیدم انشالا جدم نگاهت میکنه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دوباره به نیت سلامتی بچم میخونم  عزیزم ۴۰روز حتما میتونی بخونی؟قبول باشه

لطفاً شروع کردین لایک کنید خبردارشیم

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
خب شرکت کن من خودم سیدم انشالا جدم نگاهت میکنه

عزیزم تا حالا هزار بار چله گرفتم دوبارهم چله زیارت عاشورا ولی جواب نداد خدا هم نگاهم نمیکنه چه برسه به بنده خدا 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
منم میخونم از کی شروع میشه 

عزیزم درخواست دادم قبول کن لینک بدم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
از کی شروع میشہ؟

اگه میخوایی بیا منم کمکت مبکنم روزی بخونیم این چند روز باقی مونده رو 

من میخونم به نیت شما

اگه میخوایی بیا منم کمکت مبکنم روزی بخونیم این چند روز باقی مونده رو  من میخونم به نیت شما

نہ فدات شم خودم میخونم روزی یہ بار بیشتر نباید خوندہ شہ انشاللہ تا بقیہ کامل شن منم تموم میشم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

خانوما ۱۳نفر بیشتر نمونده هااااااا

نہ فدات شم خودم میخونم روزی یہ بار بیشتر نباید خوندہ شہ انشاللہ تا بقیہ کامل شن منم تموم میشم

عزیزم گروه همین امروز تشکیل شده 

فقط ۱۳نفر دیگه مونده

عزیزم گروه همین امروز تشکیل شده  فقط ۱۳نفر دیگه مونده

لینک میدی لطفا

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
لینک میدی لطفا

عزیزم اون گزوه پر شد

یه گروه دیگه بهت لینک میدم