الهی بمیرم برای لیدا😭😭💔 چرا هدیه اینکارو باهاش کرد؟ هدیه با اینکه میدونست لیدا تو زندگی فرهاده انقد برای فرهاد دلبری کرد تا فرهادو عاشق خودش کرد و زندگی لیدا رو خراب کرد، بیچاره 8 سال عمرشو گذاشته بود پای فرهاد...
تو رو خدا رو خرابه های زندگی یکی دیگه زندگیتونو نسازید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب یکی عاشق شوهر یا عشق شما بشه بهش حق میدید اونو ازتون بگیره؟
حق نمیدم که ازم بگیرتش اما میدونم همونقدر ک من عاشقشم اونم عاشقشه پس هردو تلاش میکنیم واسه به دست اوردنش و اخر این مرده اس ک تصمیم میگیره کدوم رو انتخاب کنه و از طرفی لیدا همهیچ تلاشی نکرد واسه موندن فرهاد و در نهایت فرهاد عاشق هدیه شد و اونو انتخاب کرد
فرهاد خودش تصمیم گرفت و عاشق هدیه شد، وای بچه ها کرگدن هم عالیه، فیلمی مثل کرگدن اگه میشناسید بهم بگید مرسی
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻