2777
2789
عنوان

دارم همگناه میبینم عصبی شدم😭

446 بازدید | 13 پست

الهی بمیرم برای لیدا😭😭💔 چرا هدیه اینکارو باهاش کرد؟ هدیه با اینکه میدونست لیدا تو زندگی فرهاده انقد برای فرهاد دلبری کرد تا فرهادو عاشق خودش کرد و زندگی لیدا رو خراب کرد، بیچاره 8 سال عمرشو گذاشته بود پای فرهاد... 

تو رو خدا رو خرابه های زندگی یکی دیگه زندگیتونو نسازید

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدیه هم‌عاشق فرهاد بود

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

بازم فیلمای ابدوغ خیاری ایرانی 😐😂🤣

حیف وقتی که برااین مزخرفا بذاری

یا محتواشون خیانتن

یا طلاقن

غیراین باشه به ایرانی بودنش شک میکنم

بجای اینا برو کره ای و چینی ببین

که ارزش زن رو چجور بالا میبره

که نشون میده عشق پاک چیه

اه اینا چیه واقعا میبینین😐

هدیه میدونست لیدا تو زندگی فرهاده هی دلبری میکرد حرفای عاشقانه میزد. یکی برای عشق شما دلبری کنه حرفا ...

عزیزم فیلمه چرا عصبی میشی تقصیر خود لیدام بود خودش حریف و دست کم گرفت

خب یکی عاشق شوهر یا عشق شما بشه بهش حق میدید اونو ازتون بگیره؟ 

حق نمیدم که ازم بگیرتش اما میدونم همونقدر ک من عاشقشم اونم عاشقشه پس هردو تلاش میکنیم واسه به دست اوردنش و اخر این مرده اس ک تصمیم میگیره کدوم رو انتخاب کنه و از طرفی لیدا هم‌هیچ تلاشی نکرد واسه موندن فرهاد و در نهایت فرهاد عاشق هدیه شد و اونو انتخاب کرد

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              
اتفاقا لیدا بیشتر ار همه عاشق بود که 8 سال به پای فرهاد مونده بود و سعی کرده بود آرومش کنه

شایدولی من احساس کردم بیشتررفیق هم بودن تاعاشق ومعشوق جایی که حرف ازعشق واقعی اگه بودفرهادبه این زودی وانمیداد.که اسیرعشق دختر18ساله بشه.

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

فرهاد خودش تصمیم گرفت و عاشق هدیه شد، وای بچه ها کرگدن هم عالیه، فیلمی مثل کرگدن اگه میشناسید بهم بگید مرسی

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻