2777
2789
عنوان

با یکی در حال آشنایی هستم

115 بازدید | 14 پست

دیشب درمورد گذشته ی سوال اومد وسط جواب نداد

روی پیامم ریپلای زدم دوباره و نقطه گذاشتم بازم جواب نداد

دیگه گفتم خودمو کوچیک‌نکنم به درک که جواب نمیده

😐اعصاب ندارم واقعا

اگر تو فکر کسی دیگه ای هست چرا میاد حرف میزنه!

بعد برگشته به من میگه من آدمی نیستم با کسی سرگرمی ..صحبت کنم و دلم نمیخاد کسی هم بخاطر سرگرمی بامن حرف بزنه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙
یه مدت نه زنگ بزن نه پیام بده ببین واکنشش چیه

درحال آشنایی هستم ، کلا پنج روزه

چ واکنشی میخاد نشون بده اخه

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه راستشو بهت بگه ناراحت نمیشی؟ اگه نه بهش بگو ناراحت نمیشی .. و البته باید به این حرف ایمان داشته باشی نه الکی بگی

نگرانه راست بگه ناراحت بشی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

اگه راستشو بهت بگه ناراحت نمیشی؟ اگه نه بهش بگو ناراحت نمیشی .. و البته باید به این حرف ایمان داشته ...

چرا ناراحت بشم؟

آدمه دیگه دلش یجایی گیر میکنه

من ناراحت بشم چ اتفاقی میوفته؟

نه والا روم نمیشه

جملتو چقدر پیچوندی...دو باار خوندم تا گرفتم چی میگی

😅بله ،سوال و جواب و توصیه پشت سرهم اومد پیچیده شد، باعث زحمت تون شدم عذرخواهم😅

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

چرا ناراحت بشم؟آدمه دیگه دلش یجایی گیر میکنهمن ناراحت بشم چ اتفاقی میوفته؟نه والا روم نمیشه

ینی چی میگی من ناراحت بشم چی میشه؟

خب حتمن نمیخواد ناراحت بشی دیگه

اون نمیخواد

بخاطر همین گفتم خیالشو راحت کن البته اگه برات مهمه اگر نه که کلا درگیر نکن فکرتو

اول صبحی مغزم به چالش کشیده شد 😂

داشتم درآن واحد هم خودمو جای اون میزاشتم هم جای ایشون

هم به اون حق دادم هم به ایشون

ولی چون اطلاعاتی از سطح رابطه و میزان علاقه و این چیزا نداشتم سعی کردم وسطو بگیرم

چالش صبحگاهی تون بخیر و شادی 😅

مرسی که انقدر واسه جواب دادن به تاپیکا فکر و خودتو درگیر میکنی

به صاحب تاپیک احترام میزارم..خیلی درگیر نکردم فقط مث اکثرا سرسری ج ندادم