2777
2789
عنوان

یک نظر سازنده برای ازدواج

137 بازدید | 15 پست

ما رفتیم خواستگاری دختری .همه جوره پسندیدیم بنظرم اخلاق وایمان سازگاریم فقط دختروخانوادش اهل اهنگ وعروسی نیستن ماهستیم .حالا میگن تو عروسیها شرکت نمیکنن درصورتیکه ما دوست داریم ومیریم .چطور میشه ب نتیجه رسید؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی اختلاف بزرگیه.هواستونو جم کنید فقط

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

من از اين ازدواجا زياد اطرافم ديدم، تو همه ى موارد خانواده اى كه اهل آهنگ هستن، كنار اومدن.

بلاخره اونا واسه خودشون خط قرمزايى دارن و سخته پاگذاشتن روش. 

ببينين اگر ميتونين عروسى بدون آهنگ بگيريد و بيخيال عروسياى فاميلتون بشيد، بسم الله

راستش انقدر اختلاف نظر تو مسائل ديگه ديدم كه منجر به بحث و دلخورى شده، تو اين مسئله نديدم

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من از اين ازدواجا زياد اطرافم ديدم، تو همه ى موارد خانواده اى كه اهل آهنگ هستن، كنار اومدن. بلاخره ...

توعروسی خودم اهنگ نباشه رو دوست دارم ولی تو عروسی فامیلام میخام بازنم شرکت کنم

میخام توعروسی فامیلا زنم همرام باشه

راه نميان باهاتون؟ صحبت كردين باهاشون؟

شما مثلا راضى نميشيد كه آخر مجلس بريد؟

ببينيد اگر همه چيز اكى هست، به خاطر عروسى كه سالى ١ بار اتفاق ميوفته، از دستش نديد. اگرم كه خيلى براتون مهمه شركت كردن تو عروسى فاميل، پس بايد قيدشو بزنيد.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
راه نميان باهاتون؟ صحبت كردين باهاشون؟ شما مثلا راضى نميشيد كه آخر مجلس بريد؟ ببينيد اگر همه چيز ا ...

دختره خودش خیلی سختگیره ساده زیست وخیلی تابع مذهب.بنطرتون سخته زندگی باچنین ادمی

من خودم همه واجبات انجام میدم