2777
2789
عنوان

همه اینجورین یا فقط منم؟

188 بازدید | 28 پست

سلام دوستان از روزی ک یادم میاد همیشه ترس از دست دادن عزیزانم رو داشتم،الان ب یه سری دلایل بیشتر

اصن نمیتونم عمیقا شاد باشم،همیشه فکرم میره سمت مرگ یهو همه چی برام بی ارزش میشه

این نیس بگم ک همیشه ناراحتم ولی اگه بخوام شاد بودن و غمام رو بزارم دو کفه ترازو غمام سنگینتر بوده،حالا غیر از این دوسال اخیر دلیل موجهی نداشتم ترس بیخود بوده

حالا سوالم اینه آیا فقط من اینطورم؟

آخه بقیه رو میبینم انگار همیشه شادن...

من اصن ب این چیزا فک نمیکنم ک حالم بدبشه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن ب این چیزا فک نمیکنم ک حالم بدبشه

منم همیشه سعیمو میکنم ک فک نکنم،اگه خودمو ول کرده بودم ک کارم ب تیمارستان میکشید،ولی این برام عجیبه ک همیشه باید در حال مهار افکارم باشم،چرا بقیه اینطور نیستن

منم همیشه سعیمو میکنم ک فک نکنم،اگه خودمو ول کرده بودم ک کارم ب تیمارستان میکشید،ولی این برام عجیبه ...

فکرتو درگیرش نکن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نه منم اینطوریم ولی زود ذهنم رو به چیزای خوب مشغول میکنم چون میگن به هرچی فکر کنی سرت میاد وسعی میکنم همیشه فکرمو مشغول اتفاقهای خوب کنم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

وای آدم دیونه میشه که 😢😐 من اینطوری نیستم اصلا ولی یه لحظه که فکر کنم سریع خودم و جمع و جور میکنم 

به نظرم حتما پیش یه روانشناسی چیزی برو گلم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود