2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

1555 بازدید | 142 پست

سلام دوستان عزیزمن 12هفته رفتم سونوگفت بچه دختره و15هفته و5روزرفتم دکترباشک گفت پسره الان سردرگم شدم علائمم اول که نفخ شدیدداشتم ویبوست بعدحالت تهوع شدیدبعدبی اشتهااصلاهیچی دلم نمیشدبخورم میخوردم بالامیارم به نظرتون بچه چیه جنسیتش ضربان قلبشم توهفت هفته 150بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ۱۵ رفتی ..بزار ۱۸ برو صدرصد بهت میگه ..سونو زیادی هم خوب نیس

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
واسه منم گفت احتمالا دختره ولی من دوس داستم بگه پسره برام دعا کنین زخم زبون مردم منو میکشه😔😭

گور بابای مردم از الان محکم وایسا جلوشون و نزار به بچت بگن تو

تو مادری باید حامی بچت باشی

دستگاه نیستی که ثبت سفارش کنن

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
۱۵هفته درسته

آخه باشک گفت اون خانمی که تایپ میکنه برگه سونوروازدکترپرسیدجنسیت بچه دکترگفت معلوم نیست بازگفت نه پسربزن پسربچه تون من به خاطرهمین شک کردم

مشکل داشتم عزیزم لکه بینی دارم به خاطر اون رفتم سونودادم

اها انشالله ک سالمه ..احتمالا پسره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

اسی منم ntگفت دختر دیروز۱۵هفته و ۵روز رفتم گفت دختره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤