2777
2789
عنوان

لعنت بهت چین لعنت بهت کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 81 پست
مدرسه شونو کشیده که توی هواش کرونا هست و بچه ها ماسک زدن ☹ https://uupload.ir/files/qkqo_20201227_ ...

😓😓

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم چطوریهو انقدرآمارفوتی ها پایین اومد

چون از ساعت۹تا۴ممنوعیت تردد🤣🤣🤣کرونا اون موقع ها بیداره

بقیه تایم خوابه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عزیزم 😍😍بچه ها خیلی گناه دارن کوچکترین تفریحات هم ازشون گرفته شده

بچه داداشم۹ماهشه وقتی جمعیت زیاد میبینه انقده تعجب میکنه

براش عجیبه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
وای منم دیگه تحمل این شرایط رو ندارم.ت خونه افسرده شدم

اوف منم قشنگ بریدم دیگه.

توی ۳۷ سال عمرم ایتقدر خونه نبودم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

نگید ک دل من بیشتر خون از این کرونای نکبتی

پسرم از اول کرونا تا جمعه ک گذشت هیچ پارکی نبردیمش حتی بازار و مغازه

دیگه دیدم پسرم ک نزدیک ب ۴سالشه پرخاشگر و منزوی شده روز جمعه بردیمش ی فضای باز ک سرسبز بود فقط من و شوهرم و پسرم بودیم،بخدا بچه م همچین بازی میکرد و میدوید و میخندید هر کی میدیدش فک میکرد ک از قفس آزاد شده دلم واسش ریش شد،این بچه ها چ گناهی کردن

چجوری انرژی خودشون رو تخلیه کنن آخه😭

آخخخخخ یادم رفتتتت😂😂😂 از همینجا میگم دوستان حاضر در تاپیک هرچی که گفتم به من ربطی نداشت این نظر م ...

من هم چین رفتم هم تا دلت بخواد چینی دیدم متاسفانه ادمای بسیار خاص و نه خیلی دلنشینی هستن دلم نمیخواد قضاوت کلی کنم اما اگه بخوام یه گروه رو روی زمین هیچ وقت نبینم انتخاب اولم خودشونن 😁نظر شخصیمه البته

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نگید ک دل من بیشتر خون از این کرونای نکبتی پسرم از اول کرونا تا جمعه ک گذشت هیچ پارکی نبردیمش حتی ب ...

تابستون یه روز بردمش پشت بوم دخترمو اینقدر اومد بغلم کرد گفت مرسی مامان

بخدا نمیتونم جلو اشکامو بگیرم الان

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نه بابااااا اینجوری هم نیست😂 مثالت خیلی باحال بود😂 ولی جدی همشون اینجوری نیستن دوستم😊

کاش حداقل یک پنجمشو ادم باشن چون خیلیم زیادن ی میلیاردو نیم هستن😐😂😂😂

خیلی دلم میخاد چینو ببینم ولی بخاطر غذا هاشون تو خیابون نمیرم چون مطمعنم بالا میارم😐🤚

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
تابستون یه روز بردمش پشت بوم دخترمو اینقدر اومد بغلم کرد گفت مرسی مامان بخدا نمیتونم جلو اشکامو بگی ...

درکت میکنم گلم، کم نیستن مادرهایی ک حال شما رو دارن

منم روز نیس ک واسه پسرم گریه نکنم

تازه من ی شهر دیگه م خونواده هامون هم شهر دیگه اینجام با کسی رابطه نداریم دیگه بیشتر ب پسرم سخت میگذره

آره اینو قبول دارم دلنشین نیستن😬 کلا منم زیاد خوشم نمیاد در کل گفتم همشون بد نیستن

اگه میشناختیشون باور میکردی هیج کاری ازشون بعید نیست حتی انتشار این ویروس به طور عمدی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )