2777
2789
عنوان

لعنت بهت چین لعنت بهت کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 81 پست
مگه توچینی

والا کاسه داغتر از آشن با یه مشت چرتو پرت که توی مخشون کردن

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
خب عزیزم نباید سر هر چیزی به همه ی مردمشون توهین کنین که این قبول خیلیاشون کثیفن ولی همشون که اینجور ...

درسته اینام منظورشون همون قشریه که این ویروسا بوجودآوردن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکیشو دوس ندارن نمیخورن ولی اخرش سوسکو ک میخورن😑

همشون عین همن

دوست عزیزمون نمیدونم کیو میگه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
گلم میدونم نگران بچتی اما خب نباید به همه ی مردمشون توهین کنی اون بدبختایی که هیچ گناهی نداشتن چرا ...

همشون اینطوری نیستن اما اکثریتشون گند زدن به دنیا الان ببین چطور دارن ابزیان رو. توی دریاها از بین میبرن تمام جهان رو دارن غارت میکنن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
گلم میدونم نگران بچتی اما خب نباید به همه ی مردمشون توهین کنی اون بدبختایی که هیچ گناهی نداشتن چرا ...

همشون عیییین همن عین هم

همشون نمیخورن😂 من دیدم یه عده از گربه عین چی میترسیدن😂

مث اینه ک بگی تو ایران همه قورمه سبزی و چلو کباب و مرغ و اش نمیخورن

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
همشون اینطوری نیستن اما اکثریتشون گند زدن به دنیا الان ببین چطور دارن ابزیان رو. توی دریاها از ...

والا اینا هرچی توی دریاس بغیر کشتی، هر چی تو هواس بغیر هواپیما، هر چی رو زمینه بجز آدم میخورن

والا اینا هرچی توی دریاس بغیر کشتی، هر چی تو هواس بغیر هواپیما، هر چی رو زمینه بجز آدم میخورن

من شنیدم بعضی جاها غیر قانونی جنین انسانم میخورن و فک میکنن با این کار جوون میمونن عمرسونم زیاد میشه

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    
 ببین میدونم عصبی هستی... اما خب منطقی فکر کن همشون که مطمئنن اینجوری نیستن نه؟😊 مثل این میمو ...

بیخیال شو گل

من آدمی نیستم کسی بتونه طرز فکرمو عوض کنه

ناراحت میشی تاپیکو ترک کن

میرم قبرستون دلم میگیره هرروز کرونایی میارن😔

اونوقت دکتر مردانی تو طبیب گفت همه شهرا وضعیت خوب چند تا شهرم کاملا بدون کرونا 😅😅

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
من شنیدم بعضی جاها غیر قانونی جنین انسانم میخورن و فک میکنن با این کار جوون میمونن عمرسونم زیاد میشه

بیا ۴ روز دیگه کشتی و هواپیمام میخورن پس

طفلی بچه ها جز گروههایی بودن که بیشترین اذیت رو متحمل شدن در جریان این پاندمی که منشأش هر روز یه جایی اعلام میشه از جمله اینکه مثلا چندی پیش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا با بررسی چند نمونه خون اهدا شده، شواهدی را از وجود ویروس کرونا در آمریکا پیش از شناسایی رسمی آن در چین یافته است!

خلاصه که خدا لعنت کنه ایجاد کننده هاشو،امیدوارم خدابه زودی دنیا رو از شر این حیوونا نجات بده

واقعا سردرگمی و غصه بزرگیه هم خود بیماری هم واکسنش و هم اضطراب از اهدافی که دنبال میکنن سازندگان ویروس

خدا خودش کمکمون کنه

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷