2777
2789
عنوان

لعنت بهت چین لعنت بهت کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 81 پست
درکت میکنم گلم، کم نیستن مادرهایی ک حال شما رو دارن منم روز نیس ک واسه پسرم گریه نکنم تازه من ی شه ...

ما همه خانواده هامون توی تهرانیم ولی چون من آسم دارم واقعا از اول اسفند توی خونه ایم.

حتی من به خاطر دخترم کارمو ول کردم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
تابستون یه روز بردمش پشت بوم دخترمو اینقدر اومد بغلم کرد گفت مرسی مامان بخدا نمیتونم جلو اشکامو بگی ...

الهی از طرف من ببوسش 😘😘😘

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خفاش که نمیتونه ویروس درست کنه مگه این که یه ادم خفاش شده باشه  گفتی چین یاد یه تیکه از اهن ...

چین چین دامن

ولی وجدانا گند زد به زندگیمون این کرونا تنها کاری کخ میتونیم بکنیم اینه که دور هم جمع نشیم ورعایت کنیم بهداشتو

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
برو کره😂 ژاپن خیلی گزونه غذای دریایی هم زیاد دارن و یکم نپخته هم هستن با ما ها نمیدونم میسازه یا نه ...

این چانباک کیه  

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
اونوقت دکتر مردانی تو طبیب گفت همه شهرا وضعیت خوب چند تا شهرم کاملا بدون کرونا 😅😅

نه بابا دروغه گلم

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت