2777
2789
عنوان

توروخدا فحش بد بیراه نگین بقران دست خودم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4019 بازدید | 175 پست

سر کاریه بابا

مگه هنوز دختر ۱۴ ساله رو شوهر میدن؟

چنین حسی شرم داره. برادرشوهرت رو به چشم برادر ببینی اونوقت حس جنسی بهش پیدا نمی کنی.

گیرم که اصلا از شوهرت هم جدا شدی و برادر شوهرت هم جدا شد از زنش. می تونین با هم ازدواج کنین؟ نخیر.

میتونی بدون جدا شدن یواشکی با برادرشوهرت رابطه برقرار کنی؟ حیوانیه این کار.

وقتی چنین آمال و آرزویی افتاده تو دلت و هیچ راه برآورده شدن هم نداره رهاش کن.

در ضمن شما حتما پیش روانشناس، روانکاو و روانپزشک هم باید مراجعه کنی. رابطه در سن ۱۴ سالگی غیرقاونیه تو خیلی از کشورها و تجاوز محسوب میشه حتما دلایل علمی دارن. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودت رو راست باش ببین چه چیز برادر شوهرت و میخوای؟ آیا مجرده؟ ببین تو اونو بزرگش کردی تو ذهنت فقط ...

برادر شوهرم ۲۷ سالشه آدم خیلی خوش قلبیه خودش اخلاقه کینه ای نیس صورتش خیلی معصومه زنش خیلی اذیتش کرد و الان در آستانه طلاقن ولی شوهرم من با اینکه خیلی برام خوبه ولی بعضی رفتاراش خیلی خیلی اذیتم میکنه مثلا اینکه آدم کینه ای و دل بی رحمی داره و خیلی هم عصبیه و من وقتی ی چی میگم بهش در جواب یه چی میگه ک اشک تو چشمام جمع میشه 

اسـی جان بچه ها نظرای خوبی دادن ، حتما خوب بخون و ازشون اسـتفاده کن 

فقط تمام تلاشتو بکن که ذهنت توهمی که فکرمیکنی عشقه باور نکنه

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
اره من هروز میبینم دختره ۱۴ ساله ازدواج میکنه 

اون دختر رو به زور شوهر میدن تو اون سن یا خودش میخواد؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
باور کن هر روز خدارو دعا میکنم برگرده سر زندگیش من اصلا خوشحال نیستم زندگیش خراب بشه 

سرتو با یه چیزی گرم کن. بیکاری خیلی وسوسه انگیزه. ضمنا گاه و بیگاه نماز و قرآن بخون. راه دیگه ای نمیدونم میگی مشاور هم نمیری. 

سر کاریه بابا مگه هنوز دختر ۱۴ ساله رو شوهر میدن؟  چنین حسی شرم داره. برادرشوهرت رو به چشم بر ...

من ۱۴ سالم نیس خانم ۱۸ سالمه تو چی میدونی از زندگی من آخه منو ب زور شوهر دادن می فهمی خواهر من 

من ب نظرم خودتو رها کن. اگه خودتو مجبور کنی زندگیتو دپس داشتع باشی نمیتونی دوس داشته باشی. مثل اینکه بهت بگم فلان فکرو نکن این باعث میشه بیشتر فکر کنی.زندگیتو کن و اگه اون افکار اومد بزار بیاد و بره حساس نشو ک نبایددد اون افکار بیاد وقتی چن بار اون افکار اومد و توجهی نکردی دیگه نمیاد

یه دختر ترک . سارای هستم 

عزیزم بقول یه روانشناس تا وقتی که تو ذهنته مشکل نیست تو ذهنت میتونی هر کاری کنی هر فکری کنی مشکل اونجاست که بخوای عملی کنی پس بخودت سخت نگیر هر چقدر بخوای سعی کنی فراموش کنی نمیشه بدتر میشه پس بزار فکرت ازاد باشه ولی فقط تو ذهنت 

بیچاره اون جاری ای که تو جاریش شدی

جاری ما دلش می خواد ماها سر به تنمون نباشه تو دلت می خواد شوهر جاریت مال تو باشه.