2777
2789
عنوان

توهین به سادات و عذاب وجدان🥺😭 توبه کنم یا حلالیت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 71 پست
اره نداره  هم خودش و هم خواهرش  ولی پدر مادرش خوب هستن نمیدونم چی کار کردن بچهاشون اینجو ...

وا😐😐😐😐چ عجیب بیشتر ب خودش توهین کرده تا تو😂😂😂😂

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره نداره  هم خودش و هم خواهرش  ولی پدر مادرش خوب هس.

عزیزم دو تا ادم خوب چطور بچه هاشون اینقدر بی انصافن که تو جایگاه خدا میشینن و بقیه رو قضاوت میکنن؟ فکر کنم خانوادگی اینقدر خودشون رو بالا میدونن و اعتماد به نفس دارن که به این درجه رسیدن. وگرنه شما برای توهین به مادرشون که مقابله به مثل هم بوده تا این حد مستاصل نمیشدید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...

یک صلوات  برای بهتر شدن ذات آدمها 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

زبان قرمز     سر   سبز     را  به   باد   خواد  داد 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
این برای خودش حلالیت میخواد اون دنیا گیر نباشه  ب این چ ربطی داره ک شوهرش حلالیت میخواد یا نه& ...

عزیزم بعضیا زیادی پررو هستن اگ بنا بر عذر خواهی دوطرف باید عذر بخوان اگ ایشون بره جلو سریا بعدم همینطوره اقا خودشو میکشه عقب خانم باید منت بکشه

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 

چرا فرق دار تو قرآن گفته که به سادات محبت داشته باشیم

به خاطر تمام کارایی که پیامبر کرده احترام شون واجبه 

برای اونا کار خیر دو برابره پاداشش و گناهم دو برابر

اما در هر حال ما باید احترامشونو به خاطر خدا و پیامبر نگه داریم