2777
2789
عنوان

توهین به سادات و عذاب وجدان🥺😭 توبه کنم یا حلالیت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 71 پست
قضیه رو به مادرم گفتم مادرمم دعوام کرد 😑 

گذشت دیگه عذرخواهی و حلالیت کن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
اون اول فحش داده این خانم حلالیت بخواد؟؟؟ 

این برای خودش حلالیت میخواد اون دنیا گیر نباشه 

ب این چ ربطی داره ک شوهرش حلالیت میخواد یا نه 

شوهرشم حلالش کنن اون دنیا راحته نکنن پای خودش گیره 

انگار میگی شوهر این خودشو از مجازات تبرعه کرده بک اینم تبرئه کنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فكر كنم فقط ميترسى اون دنيا جلوت رو بگيرن و فكر ميكنى اگه سيد نبودن جواب پس نميدادى 

ولى سخت در اشتباهى استارتر عزيز

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
شوهر من همه حرفی بار من کرده به خاطر ازدواج مادرم  منم همیشه در جواب بهش میگم الهی مادرت مثل م ...

شوهرتون مقصر تره چون شما رو با توهیناش تحریک کرده و در واقع خودش بیشتر مقصره تو توهین به مادرش

استارتر کلا نرمال نیستی انگار😕

😑😐 والا اگه نرمال بودم فحش نمیدادم حق داری

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 
شما فكر كنم فقط ميترسى اون دنيا جلوت رو بگيرن و فكر ميكنى اگه سيد نبودن جواب پس نميدادى  ولى س ...

همون ،تازه شوهر من سید هست همیشه خودش میگه سید ها باید بیشتر احترام نگه دارن و درست رفتار کنن،مسئولیتشون بیشتره،این شوهرش گناهش بیشتر از استارتر نباشه،کمترم نیس

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
دقیقا حالا مهمه جد یه فرد کی باشه،مهم خودشه

بعضیا زیر پوستی به نژاد برتر، خون برتر، نسل برتر و اینا اعتقاد دارند خودشون شاید متوجه نباشن. یکی این مدلی میشه، یکی نژاد پرست، یکی علاقه مند به سیستم ارباب رعیتی. فلانی مقدسه چون فرزند فلانی هست، فلانی کمتر از من هست چون فرزند فلان فرد هست.

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
همون ،تازه شوهر من سید هست همیشه خودش میگه سید ها باید بیشتر احترام نگه دارن و درست رفتار کنن،مسئولی ...

دقيقا و هر دو به يك اندازه مقصرن اول شوهرشون كه توهين رو شروع كردن ولى اگر مادرشونم سيد نبودن بازم كارش غير انسانى و بد بود كه فحش بده و بازم بايد جواب پس بده به درگاه خدا همچنين شوهرشون 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

خرد ومنش در هر انسانی فرق داره و انسانیت طبقاتی نیست 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
بعضیا زیر پوستی به نژاد برتر، خون برتر، نسل برتر و اینا اعتقاد دارند خودشون شاید متوجه نباشن. یکی ای ...

اتفاقا ازمنو شما بهتر میدونن منتها رفتن توکوچه علی چپ نمیتونن بیان بیرون😒

ببخشیدا ولی معلومه شوهرت دهنش قفل و بند نداره،از امضات میگم

اره نداره 

هم خودش و هم خواهرش 

ولی پدر مادرش خوب هستن نمیدونم چی کار کردن بچهاشون اینجوری از آب در اومدن😑

خواهر شوهرم خودش ۹ ساله بچه نداره به من که ۳ سال فقط بچه نداشتم میگفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده مادر شدن لیاقت میخواد 

حالا خودشم بچه نداشتاااااااااا😐

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 
😑😐 والا اگه نرمال بودم ری

به نظرم لزومی نداره برید بهشون بگید که حلالتون کنن چون اونجوری سوال میپرسه که مگه چی شده و کلا باید مسائل شخصیتون رو بگید. نگران جدشون هم نباشید فقط مشکل اینه تو دعوا پای خانواده ها نباید بیاد وسط اما همسرتون دعواش دقیقا مادرتون بوده که به هر حال نگه داشتن حرمت سخته تو این مورد

با همسرتون جدی صحبت کنید ازدواج مادر شما به ایشون ربطی نداره.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...