2777
2789
عنوان

توهین به سادات و عذاب وجدان🥺😭 توبه کنم یا حلالیت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3449 بازدید | 71 پست

مگه غیر سیدا آدم نیستن که راحت توهین کنن بهشون؟؟؟

خودتو ناراحت نکن تو روش که نگفتی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا توهین و فحاشی درست نیست.توبه کنید

اما سعی کنید بیشتر احترامشون رو نگه دارید به احترام رسول الله و اشتباهاتشون رو به خود حضرت واگذار کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اون باهاش قهرم نمیدونم عذاب وجدان داره یا نه  ولی من خیلی پشیمونم  اگه سید نیود پشیمون ن ...

چه ربطی داره گلم 

حصرت نوح هم پسرش ب بیراهه رفت مگه پیامبر بزرگ خدا تربیتش بد بوده؟

ما نمیتونیم تقصیر یکی رو بندازیم گردن یکی دیگه ،

ولی خب اگه مادرش بهش توصیه و تحریک کرده باشه ک ب مادرتون فحش بده اون ی چیز دیگه ک ادم حق داره ناراحت بشع ولی بازم شما نباید جواب توهینو با توهین میدادین،باهاش سرسنگین میشدی نمیدونم چی بگم والا 

ادم ناراحت میشع خب یکی ب مادرش توهین کنه😔سخته اونجور مواقع ادم رفتارشو کنترل کنه و مواظب باشه گناه نکنه ولی خب عوضش گناهای مادرتو میشوره

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

😕یادم میاد کسی یه صندوق پرتقال رو قرار بود بیاره واس مادرم .بعد خودش نتونس بیاره .داد ب کسی 

اون شخص هم 😑نصفشو بالا کشید یه مشما اورد واس مامانم .خلاصه مامانمم اهمیت نداد ولی دلخور شد گفت فلانی چرا اینجوری کرده .

خلاصه بعد چند روز یهو سرکله اون خانم که پرتقال کشید بالا پیداش شد دوباره.

اومده بود میگفت😐سید گوه خوردم غلت کردم (مامانم سید موسوی)چند شبه خاب مببینم سگا دارن تیکه پارم میکنن .وای حالی بدی داشت خانمه .گفت چند تا سگ هر شب میان سراغم خاب ندارم .من پرتقالا رو خوردم اون مشما رو اوردم .خلاصه مامانمم آدم بی خیالیه😐گفت عب نداره نوش جونت 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اون اول فحش داده این خانم حلالیت بخواد؟؟؟ 

خب این خانم اشتباه کرده کلا توهین کردن زشته و گناه داره 

شوهرشونم کار خیلی زشتی کرده 

ولی خب این خانم عاقله و به فکر این چیزاست و هرکس مسئول اعمال خودشه 

با اخترام با سادات عزیز ولی سید بودن دلیل پاک بودن و بی گناه بودن نیست درسته حرف بد زدی بهشون و گنا ...

شوهر من همه حرفی بار من کرده به خاطر ازدواج مادرم 

منم همیشه در جواب بهش میگم الهی مادرت مثل مادر من بشه منم به تو بگم همین حرف هارو

ولی دیروز دست خودم نبود خیلی حرف های زشتی زدم 😑 شوهرمم انتظار نداشت از خونه زد بیرون حالا هر دو باهم قهر هستیم 

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

ببخشیدا ولی معلومه شوهرت دهنش قفل و بند نداره،از امضات میگم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن