2777
2789
عنوان

ارزش داره برا دندون طلا بفروشم؟؟

1082 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

من چند سال پیش طلاهامو برا خرید خونه فروختم و الان فقط دو تا النگو دارم(با ی جفت گوشواره و گردنی ساده)که دوتا النگو رو میخوام بفروشم دندونامو درست کنم چون واقعا داغون شدن بعد بارداری و زایمان، کلا که از اول نامرتب بود باید ارتودنسی میکردم ولی الان با کامپوزیت خیلی راحت تر و سریعتر دندون های نامرتب درست میشن، حوصله پروسه طولانی ارتو رو ندارم، نظرتون چیه؟

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

اره

ارزش داره برا دندونات

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره داره دندون خیلی مهمه 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

بهترین کارو میکنی

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

احمقانه ترین کاره ممکن که هرکسی میتونه در حق خودش انجام بده لمینت این چیزاس چون کل دندونارو میتراشن و فقط یه روکش مصنوعی میزارن هیچ وقت هم نمیشه ورشون داشت چون دوندون خود طرف نابود شده با تراشیدن .دوندونا خودتو درست کن و هزینه کن