2777
2789
عنوان

ارزش داره برا دندون طلا بفروشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامپوزیت فقط روکشه دندون اصلی نیست چه بسا این روکش باعث بشه دندونای زیری هم خراب بشن

آخه دیدم خیلی ها دندون های ردیف سالم رو فقط به خاطر زیبایی کامپوزیت میکنن، من که دندونام داغونه نگران اونش نیستم

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
کامپوزیت لمینت موقته کلی هزینه میکنی تا چنسال حتما اصولی دندوناتو درس کن ارتو کن تهشم بلیچینگ کن سفی ...

بلیچینگ خیلی تاثیر نداره ، دندونای من به خاطر نامرتب بودن خیلی بدرنگ و کدر شدن حتی اگه ارتودنسی کنم بازم برا رنگش به کامپوزیت نیازه

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻
منم قراره برم ارتودنسی کنم هزینه ارتودنسی رو به من گفتند ۲۰ میلیون به نظرتون کامپوزیت ارزان تر میشه؟

بهترین کامپوزیت الان که IPS هست ، واحدی یک میلیون و سیصد

احمقانه ترین کاره ممکن که هرکسی میتونه در حق خودش انجام بده لمینت این چیزاس چون کل دندونارو میتراشن ...

لمینت خیلی تراش میخوره من میخوام کامپوزیت کنم که در حد برطرف کردن نامرتبی تراش میخوره