2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید، خدا خیرتون بده

119 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

بابام چند روز پیش به خاطر کرونا اسمونی شد  

اگه میشه توی لینک پایین براشون صلوات بقرستید و فاتحه بخونید 

ایثارگر آسمانی پدر عزیزم http://iporse.ir/6031629

اگر هم دوست داشتید اسم درگذشتتون رو بگید تا من هم متقابلا براشون صلوات بفرستم

ممنونم مهربونا  

التماس دعای فراوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🍁

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁 🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَل ...

انا عشق مهربونم، ممنونم ازت

اگه میشه تو لینک هم که پست اول گذشتم تعداد صلواتی که محبت کردی فرستادی رو وارد کن

خدا حفظتون کنه

التماس دعای فراوان
@esther   @banoazar   @چمنگل   @ماترکناک_یابن_الحسین   @یازهرا2 ...

خداوند با حضرت علی علیه السلام محشورشون کنن.الهی که آن به آن به درجاتشون افزوده شه و در مقام قرب الهی باشن و دعاگوی شما خواهر عزیزم.خودم پدرم رو چند سال پیش از دست دادم و واقعا میفهممت و هیچ کلامی بیان کننده ی احساس نیست که بخوام برات بنویسم.از لینک و از صدا زدنت ممنونم.پدر شما پدر منم هستن.

عزیزم ختم قرآن چجوریه ؟باید بزنم روی جزء اول؟ انتخاب نشده ؟

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
خداوند با حضرت علی علیه السلام محشورشون کنن.الهی که آن به آن به درجاتشون افزوده شه و در مقام قرب اله ...

سلام دوست مومن و مهربون

ان شالله روح پدرتون قرین رحمت الهی باشه و با اهل بیت محشور باشن (براشون صلوات میفرستم) 

ممنون از دعاهات

واقعا  فقدان بزرگیه

جز یک رو من به جای شما زدم اگه قبول زحمت میکنید  

التماس دعای فراوان
سلام دوست مومن و مهربون ان شالله روح پدرتون قرین رحمت الهی باشه و با اهل بیت محشور باشن (براشون صلو ...

زنده باشین عزیزدلم💟 لطف کردین ، میشه زیارت عاشورا هم بزنید آخه من میزنم میگه خطا در شمارش.

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
زنده باشین عزیزدلم💟 لطف کردین ، میشه زیارت عاشورا هم بزنید آخه من میزنم میگه خطا در شمارش.

قطعا پدرتون با تربیت فرزند پاکی مثل شما بهشتی ان

چشم براتون زیارت عاشورا زدم

التماس دعای فراوان

سلام عزیزدلم.خیلی تسلیت میگم.من رو در غم خودت شریک بدون.قطعا جایگاه پدر بزرگوارتون در بهشت برین خداوند و در کنار اولیا و دوستان خدا هست.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.
سلام عزیزدلم.خیلی تسلیت میگم.من رو در غم خودت شریک بدون.قطعا جایگاه پدر بزرگوارتون در بهشت برین خداو ...

ممنونم بانو

خدا پدرتو اوه هستن حفظ کنه و اگه نیستن همنشین اهل بیت 

جسارتا توی لینک هم وارد کردینhttp://iporse.ir/6031629

التماس دعای فراوان

خدا رحمتش کنه و به شما هم صبر بده

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .