2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست
من یه روزدرمیون حمومم لیزرم کردم ولی زیربغلم همیشه خیسع  راه حلی دارین😥😥😥😁

من کم عرق میکنم بزنم به تخته😂😂😂

ولی چندبار تو سایت دیدم خانوما صحبت میکردن میگفتن زاج سفید زدیم عااالیه من امتحان نکردما چیزی که تو سایت دیدم رو میگم گلم خواستی امتحان کن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

موم منظورت صمغ عربیه؟؟؟ من ژیلت استفاده میکنم روی موی زائد حساسم تا درمیاد هی میزنم و واقعا خسته کن ...

درد داره بهتر از ژیلته ولی بازم در میاد

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم صمغ عربی چیه  موم زنبور عسله فک کنم، مارک پروین هست مارک کنز هم هست

مرسی عزیزم❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

جدی لیزر ینی دیگه هیچی نمیمونه بعدش؟ چن جلسه کافیه اونوقت

آره عالیه من جلسه سومم بودالان هیچی نداره یه تارم نیست ولی فک کنم تا۸بهمن ک نوبت دارم ۳یا۴تادربیاره 

۸جلسه نیازه بعداونم ۶ماه یکبارمیری تابطوردائم درنیادبنظرم می ارزه جلسه ای۶۵من میدم دستگاهش عالیه ولی بستگی به جایی داره ک میری تهش۹۰بدی اگه خیلی لاکچری باشن 

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
درد داره بهتر از ژیلته ولی بازم در میاد

دیر درمیاد یعنی؟

مرسی جواب دادی😘

شاغلین؟من این کاراروانجام میدم ولی وقت زیادی میگیره بنظرم ادم شاغل نمیتونه این کارارو انجام بده

نه گلم شاغل بودم الان نیستم. ولی همون موقعم انجام میدادم تازه بیشتر چون اونموقع بیشتر در معرض آلودگی و عرق کردن بودم. تقریبا همه خانومای فامیلمون همینن. 😊

برای عرق سنگ مرداب میزنم عالیه . همیشه هم از حموم میام کل بدنمو کرم میزنم که پوستم خشک نشه😆😆😆 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
من کم عرق میکنم بزنم به تخته😂😂😂 ولی چندبار تو سایت دیدم خانوما صحبت میکردن میگفتن زاج سفید زدیم ...

مرسی زاج شنیدم خطرناکه ولی🤔

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
دیر درمیاد یعنی؟ مرسی جواب دادی😘

اره دیرتر از ژیلت ..ولی دوهفته در میاد دیگه البته واسه دست و پا واسه نقاط حساس و زیر بغل امتحان نکردم چون خودم نمیتونم باید یکی برات بزنه من کسی ندارم

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
مرسی زاج شنیدم خطرناکه ولی🤔

عه؟نمیدونستم.

بازم سرچ کن چیزای گیاهی بزنی بهتره تا شیمیایی.

صمغ عربی عالین بهتر از ژیلت و موبر هسش

حتما میگیرم امتحان کنم ببینم چطوریه.

من یه روزدرمیون حمومم لیزرم کردم ولی زیربغلم همیشه خیسع  راه حلی دارین😥😥😥😁

منم همینم تازه مام که میزدم عرق کردنم بیشتر میشد.

برای میزانش کاری نتونستم بکنم ولی با پودر سنگ مرداب کاملا بوش از بین میره