در راستای اون تاپیک زنداداش که بو میداد 😷 به ذهنم رسید این تاپیکو بزنم تا اون دسته از دوستان که براشون تمیز بودن و بوی خوب دادن سواله ولی روشون نمیشه بپرسن جوابشونو بگیرن. شاید بعضیا واقعا بلد نیستن. انشالله دیگه شاهد چنین مشکلاتی نباشیم 😁😉😊
خانومای دسته گلیم که به خودشون میرسن ممنون میشم تجربیاتشونو بگن.
حتما هر روز دوش بگیرید. هر وقت احساس میکنید نیازه. مثلا یه موقع کارتون زیاده اونموقع برید. یا شب موقع خواب یا صبح که بیدار میشید. بستگی به خودتون داره.
من خودم موهام بلنده و تا پایین کمرمه. برا همین یه روز درمیون حمام کامل میکنم و یه روز درمیونم دوش میگیرم. سختمه هر روز موهامو بشورم. البته همون یه روز درمیون حمامم زود تموم میشه چون خداروشکر از شر موی زائد خلاص شدم. 😍😊😉
ن بابا پری نمیشد... وقتی بود بمن میگف... چون دوست صمیمیم بود
در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی... مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی ببینی بسوزی😎 من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪
ناخناتونو حتما مرتب نگه دارید. اگر بهر دلیلی مثه سبزی پاک کردن زیرشون رنگی شده یکم آبو با چند قطره اکسیدان حل کنید با گوش پاک کن ناخناتونو تمیز کنید. کاملاااا پاک میشن.
عزیزم من دو روزی یک بار منظورم بود حواسم نبود اشتباه نوشتم خیلیم خوب
👌👌
در کشور من زن مثل میت ب حساب است............... اگه ی روز بمن خیانت کنی... مثل قبل نمیشم باهات ولی کات نمیکنم تا بمونی ببینی بسوزی😎 من سه نفرم خودم غرورم اون روی سگم... منو از خودم بپرس من برای همه یکی نیستم💪