2777
2789
عنوان

خدا این نماینده های برگزاری جشن های مدرسه رو لعنت کنه الهی

| مشاهده متن کامل بحث + 17207 بازدید | 380 پست
نمیتونم برم ولی الان میخوام ب مدیرمون پیام بدم ببینم چی میگه اگه کاری نکرد ب اداره زنگ میزنم

بخدا حتما این کارو بکن پرو شدن مردم بگو شما میخاین کلاس بذارین خودتونم خرج کنین منم قول میدم هیچی نخوردم ازشون

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خبره ۱۵۰۰ مگه یک نفر تو شب یلدا چقدر هزینش میشه گفتی تو روستا هست ؟

ما تو خونه خودمون با اینکه همه چی میخریم ولی باز نفری ۱/۵۰۰ نمیخوریم اون شب 😅

یعنی تقسیم بر تعداد کنی این نمیشه تازه شام به علاوه میوه و تنقلات

بگو من انفولانزا گرفتیم خانوادگی و وقتی نیام هزینه هم نباید بدمخیلیه یک ونیم کلاس دخترمن گفتن۱۰۰,توم ...

بهتر. من ک مخالف این جریانا هستم ما از خونه و خانواده یادگرفتیم اینچیزارو بیشترم بهش تعلق خاطر و حس خوب داریم. الانیا هیچی مهم نیس براشون.

parasoo1989@
من معلمم،اولیا ماهی ۵۰ تومن ماهیانه جمع میکردن،مدیرمون گفت اونم دیگه حق ندارن جمع کنن،به خاطر همین و ...

جشن صد چیه؟؟؟؟؟؟؟!!!!! اونو چرا جشن میگیرن؟؟؟؟؟؟؟خاک توسرم.

دم مدیر گرم. خدا زیادش کنه .

parasoo1989@

تو گروه بنویس من آنفولانزای شدید گرفتم شنبه رو فقط بخاطر امتحان میام مدرسه وقتی قرار نیست سهمی از تدارکاتی که میبینید داشته باشم قرار نیست چیزی بخورم چرا باید پول بدم

همینو بنویس و تمام

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

[QUOTE=404292084]نهم[/QUOTEچه خبره 1500اصلا خجالت ندارع بزار هر چی میخوان بگن هزینش خیلی بگو نمیام .مطمئن باش دبیرستان برید معمولا همه از هم جدا میشن سراغی نمیگیرند پس به شرایط خودت توجه کن