2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست

هر روز دوش میگیرم حتی اگه موهای بلندم اجازه نده و عجله داشته باشم یا بی حوصله باشم گردن به پایین و حتما میشورم

شب موقع خواب حتما لباس خواب میپوشم 

مام استفاده میکنم 

مسواک زدن صبح و شب حتما

موهای زائد و شش سالی میشه لیزر کردم

بعد از حمام لوسیون بچه فیروز استفاده میکنم

بعد حمان سرم مو و کریستال مو استفاده میکنم برای خوشبو شدن و خوش حالتی مو 

فعلا اینا یادمه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما لباسی که یه بار پوشیدید بشورید بعد دوباره بپوشید. وگرنه بوی بدن که روی لباس مونده روی پوستتون میشینه و بدبو میشید.

لباسای مهمونیتون برا اینکه خراب نشن با دست بشورید. با آب ولرم و صابون یا مایع لباس بچه (مایع بچه لباسو خیلی لطیف و خوشبو میکنه)

لباس زیرتونو حتما حداقل روزی یه بار عوض کنید

موم منظورت صمغ عربیه؟؟؟ من ژیلت استفاده میکنم روی موی زائد حساسم تا درمیاد هی میزنم و واقعا خسته کن ...

خواهرچیه ژیلت وموم لیزرکن نفس اسوده بکش این قسمت گرونم نیست

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
شاغلین؟من این کاراروانجام میدم ولی وقت زیادی میگیره بنظرم ادم شاغل نمیتونه این کارارو انجام بده

عزیزم دیگه مسواک و حمام و روفرشی پوشیدن و کرم زدن که وقتی نمیگیره.

کرم زدنا که معمولا برای اخرشبا و اول صبحه.

مسواکم که وقتی نمیگیره و واجبه.

حمامم بعد کار میتونی بری.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

پودر عرق گیر عربی شنیدم خوبه،ارگانیکم هست خودم استفاده نکردم ولی برا اونایی ک تعریق زیر بغلشون زیاده ...

مرسی عطاریاتهیه کنم؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
خواهرچیه ژیلت وموم لیزرکن نفس اسوده بکش این قسمت گرونم نیست

اره تصمیم به لیزر دارم ولی از شانس قشنگم تا من تصمیم گرفتم و یکم دربارش تحقیق کردم و یه کیلینیک خوب پیدا کردم این کرونای لعنتی اومد.فعلا منتظرم بعد کرونا انشالله برم‌.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من یه روزدرمیون حمومم لیزرم کردم ولی زیربغلم همیشه خیسع  راه حلی دارین😥😥😥😁

منم زیر بغلم خیسه میگن بوتاکس خوبه میترسم😐😐😐

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
موم منظورت صمغ عربیه؟؟؟ من ژیلت استفاده میکنم روی موی زائد حساسم تا درمیاد هی میزنم و واقعا خسته کن ...

نمیدونم صمغ عربی چیه 

موم زنبور عسله فک کنم، مارک پروین هست مارک کنز هم هست 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
حتما تو خونه روفرشی بپوشید. شبا موقع خواب کف پاتونو آبرسان یا هر کرمی که دارید بزنید تا پوست کف پاتو ...

چجوری از شر موهای زائد خلاص شدی

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔