2777
2789
عنوان

نی نی سایت را خوشبو کنیم 😁😂😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1965 بازدید | 111 پست
ببخشید نلفظش چجوریه؟ Cal tar?

Coltar

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
😍😍😍😍من از وقتی سنگ مرداب استفاده کردم  خیالم راحته مردم از بس دئودرانت و مام و اسپری خریدم& ...

واقعا حیفه اون همه پول که برا مام و اسپری دادم. این سنگ مرداب اصلا عالیه. 👍👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا حیفه اون همه پول که برا مام و اسپری دادم. این سنگ مرداب اصلا عالیه. 👍👌

یس😂😂😂

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤        ۲۹ اردیبهشت زیباترین روز زندگیمه چون خدا تو رو بهم داد💋💋💋                                                     Be yourself:People don't have to like you and you don't have to care
به خدااا 😂😂😂 اول باورم نمیشد. اصلا بهش نمیومد انقد اثر گذار باشه 😉😆

منم خودم با مطالعات کشفش کردم . وقتی خریدم زدم رفته بودم خونه مامانم عصر شوهرم میومد دنبالم . حالا چپ میرفتم راست میومدم  میگفتم مامان بو میدم ؟ بو میدم ؟ اخر عصبی شد زنگ زد شوهرم گفت بیا زن دیوونتو ببر😂😂😂😂

ارزون هس من دوتا ظرف کوچولو گرفتم ۳۰تومن الان شش ماهه بنظرم تا یه ساله دیگه هم تموم نشه 

وای چه خوبه قیمتشم والا ژیلت انقدر گرون شده بعد من اصلا نمیتونم دوبار استفاده کنم بعضیا میگن دو سه بار استفاده میکنیم من نمیتونم جوش میزنه بدنم.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

وای چه خوبه قیمتشم والا ژیلت انقدر گرون شده بعد من اصلا نمیتونم دوبار استفاده کنم بعضیا میگن دو سه ب ...

خب ارع بعضیا پوستشون حساسن بعضیا نه چندین بار استفاده میکنن 

من خودم تابحال استفاده نکردم ژیلت