2777
2789
توانایی و علاقه اش اینطوریه. تو فایل پذیرش متوجه مطلب می شوید. فایل ها را گوش بدید. برداشتتون و نتیج ...

خیلی ازپاسخ هاولطف وکمکی که دارید میکنید ممنونم 

چشم اوناروگوش میدم و برداشتم رو اطلاع میدم 

ولی الان نتم ضعیفه چندبارامتحان کردم پ روکسی تلگرامم فعال نمیشه 

میشه لطفاًقبلش منظورتون از یه دنیامطلب و اون وضوح بالای شرایط رو بهم بگید 🙏

خیلی ازپاسخ هاولطف وکمکی که دارید میکنید ممنونم چشم اوناروگوش میدم و برداشتم رو اطلاع میدم ولی الان ...

نتیجه اش را بهتون می گم. براشون خیلی ارزشمندید خودتون و زندگیتون ولی نمی تونن اینو ثابت کنند. نیاز دارند رابطه تون اینقدر امن باشه که راحت باهاتون حرف بزنند بدونه اینکه مورد توبیخ و قضاوت قرار بگیرند و کس دیگه ای از مسائل داخل این ارتباط مطلع شود.

روانشناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه اش را بهتون می گم. براشون خیلی ارزشمندید خودتون و زندگیتون ولی نمی تونن اینو ثابت کنند. نیاز د ...

خیلی ممنونم 

پس منم براش ارزش قائل میشم 

تصمیم گرفتم کنارش بمونم و اون فضای امن رو ایجاد کنم

خدا براتون خیربسازه 🙏🌺  

خیلی ممنونم پس منم براش ارزش قائل میشم تصمیم گرفتم کنارش بمونم و اون فضای امن رو ایجاد کنمخدا براتون ...

تصمیمتون ارزشمنده فقط از این پس باید حرفه ای عمل کنید. نیت خوبه و عمل بسیار مهم تره‌ 

روانشناس

صبر کن میگن اونایی که زجر بکشن تو جوونیبالاخره یه روز روز های خوبشون هم میاد

آره مثلا مث خاله ی من که ۳ تا بچه ی بدبخت و هم اضافه کرد به اون زندگی🤣🤦‍♀️

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
این روزها به همه دوقطبی میگن واقعا دکتر تشخیص دادهبلاخره ادمیزاد گاهی عصبیه گاهی هم ارومه هرکسی باش ...

اخه بخاطر اینکه واقعا هممون ی مقداری داریم.من ی همکلاسی دو قطبی دارم که دارو استفاده میکنه ازش شرایطش رو‌پرسیدم گفتم ااا اینارو که همشو منم دارم🤣🤣🤣گفت اخه واقعا همینه جامعه با شرایطی که سال ها درست شده افراد رو به سمت دو قطبی بودن برده حالا اگر از ی رنجی مثلا سی درصد بیشتر شه باید دارو استفاده کرد زیر اون مقدار دارو نمیدن

اگه منظورت از فرصت خوب مرد دیگه ای هست نه اینکارو نکن

اگه ب دارو بهتر میشه امتحان کن حیف ۱۲ سال زندگی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
تصمیمتون ارزشمنده فقط از این پس باید حرفه ای عمل کنید. نیت خوبه و عمل بسیار مهم تره‌

چقدر خوب اشاره کردید 

واقعا نقطه ضعفم همینه 🥺

واقعا در حرفه ای عمل کردن ضعف دارم 

ازآویزون شدن ها،مهرطلبی ومحبت های افراطیش عاصی شدم ولی مطمئنم اگر رفتاردرست بلد بودم میتونستم مدیریتش کنم  

الان اومدم نی نی سایت آی دی تلگرامتون رو بردارم شاید امروز موفق بشم اون فایل ها رو گوش کنم 🙏