بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به من گفت عرق کاسنی و بید مشک و خاکشیر با نمیدونم یکی دوتا چیز دیگه بود بخورم خوب میشم.عق میزدم و میخوردم اینقد حالم بد بود اصلااا نمیفهمیدم تاثیر داره یا نه.فقط به زور شوهرم میخوردم
نمیدونم کلا عجیب غریبه اونروز رفته فروشگاه خداشاهد من فقط گفتم گوجه بخر با کاهو پیچ رفته سه تا خیار گرفته سه تا گوجه ۸تا از این شامپو شبنم بزرگا کاهو هم که یادش رفته بود میگم اینهمه شامپورو میخام چیکار من میگه ۳سال تاریخ داره خیلی کارا عجیب میکنه امشبم فرستادم شلغم بخره ۱۵کیلو پرتقال خریده بابامم اینجوره ینی پدرزن و دوماد ادمو پشیمون میکنن بفرستیشون خرید عادت کردم دیگ
نميتونم خواهر هررررچي بخورم بالا ميارم بيسكوييت نون ...نون خشك اب هرچيزي ك فكرشو بكني حتي ١٠ دقيقه ...
اااااا یکی مثل من پیدا شد😐😐😐
سر دوتا بارداری تا لحظه زایمان بالا اوردم
برای معده ت دکتر دارو نداد؟
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊