2777
2789
اونو امتحان نكردم ولي مطمئنم ميكنه اب انارو كه خوردم موقع بالا اوردن خيللي اذيت شدم انگار تمام گلوم ...

وای چه سخت من مامانم سر ویار من میگه عاشق خوردن کیوی با نون بودم ولی الان فکرشم حالمو بهم میزنه از بابامم بدش میومده تا ۵ماهگی

اااااا یکی مثل من پیدا شد😐😐😐 سر دوتا بارداری تا لحظه زایمان بالا اوردم برای معده ت دکتر دارو ند ...

نه 🙁🙁🙁

يعني ممكنه تا اخرش تموم نشه اين وضعيتم؟

ميميرم ك

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم شما به نیت مثبت به این قضیه نگااا کن‌.هرروز آب پرنقال تازه بگیررر‌.به به

همینجوری خودمو اروم میکنم هرسری میگم بار اخره فرستادمش خرید ولی عبرت نمیشه برام😂

وای چه سخت من مامانم سر ویار من میگه عاشق خوردن کیوی با نون بودم ولی الان فکرشم حالمو بهم میزنه از ب ...

ادم ادم و مكان ن بدم نمياد

فقط سر خورد و خوراكم

صبح تا شب هرچيزي ك بزارم دهنم قورت نداده بالا مياد

قرصامو بايد چندباره بخورم تا بمونه توو معدم نيم ساعت

حسرت يه ليوان اب ب دلم مونده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ادم ادم و مكان ن بدم نمياد فقط سر خورد و خوراكم صبح تا شب هرچيزي ك بزارم دهنم قورت نداده بالا مياد ...

ایشالا این روزا زودی برات میگذره بعدش که فسقلیتو بگیری بغلت همش یادت میره

ایشالا این روزا زودی برات میگذره بعدش که فسقلیتو بگیری بغلت همش یادت میره

🙁🙁اميدوارم بگذره

نه 🙁🙁🙁 يعني ممكنه تا اخرش تموم نشه اين وضعيتم؟ ميميرم ك

ان‌شالله تموم میشه برای شما🙏

برای من موند 

بعد ۵ مده دیگه خون بالا نیاوردم ولی هر روز بازم بالا میاوردم

ناشتل بهم گفت لانزوپرازول بخورم 

همونم بالا میاوردم

اصلا زیاد و ابکی نخو 

تست کن بیین چی حالتو بهتر میکنه

سر یکی از بچه هام بعد غذا یه قورت نوشابه میخوردم

سر یکی بعد از غذا چیپس😂 که بالا نیارم

من اینقدر ویارم بد بود

تا ۵ ماه اصلا گوشت لب نزدم😓

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ان‌شالله تموم میشه برای شما🙏 برای من موند  بعد ۵ مده دیگه خون بالا نیاوردم ولی هر روز باز ...

اميدوارم تموم شه مگرنه ميميرم

اميدوارم تموم شه مگرنه ميميرم

منم همش حس میکردم میمیرم سر هر دوتاشون😂 ولی خداروشکر زنده هستم

ان‌شالله زود تموم بشه🙏🙏🙏

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم همش حس میکردم میمیرم سر هر دوتاشون😂 ولی خداروشکر زنده هستم ان‌شالله زود تموم بشه🙏🙏🙏

❤️❤️

ما قراره بیاییم مشهد دکتر چند روز دیگه همش به شوهرم میگم بریم نامه بگیریم برای تردد..میگه بذار شاید تاوچند روز دیگه زمین و زمان عوض شد..

ترسیدم😢😢😢

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍